Rukouksiin on viimein vastattu! Uusi Pokémon Snap paljastui kahden pikkupelin lisäksi / Uutiset / pelaaja.fi

Rukouksiin on viimein vastattu! Uusi Pokémon Snap paljastui kahden pikkupelin lisäksi

17.06.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Pokémon, Pokémon Smile, Pokémon Cafe Mix, Pokémon Snap, New Pokémon Snap, Nintendo, Bandai Namco, The Pokémon Company,

Nintendo 64:n erikoislaatuinen Pokémon-peli Pokémon Snap on saamassa jatkoa. Yli 20 vuotta alkuperäisen pelin jälkeen Switchille on saapumassa New Pokémon Snap tällä kertaa Bandai Namco Studiosin tekemänä.

Myös uusi peli on tietysti taskuhirviöiden valokuvaamiseen keskittyvä peli, jossa pyritään napsimaan mahdollisimman hyviä otoksia läpi erilaisten alueiden. Näillä näkymin liikkuminen eri alueilla tapahtuu yhä raiteillaan, joten pelaajan tehtäväksi jää niin reagoida ympäristöjen tapahtumiin kuin myös vaikuttaa niihin erilaisten esineiden avulla.

Julkaisuajankohtaa New Pokémon Snapille ei vielä annettu. Alta nähtävissä on kuitenkin sen traileri.

Pokémon Snapin paluu ei ole ollut myöskään päivän ainoa Pokémon-aiheinen julkistus. Osana keskiviikkoista Pokémon Presents -verkkolähetystä The Pokémon Company vahvisti myös pelit Pokémon Smile ja Pokémon Cafe Mix. Näistä Smile on on saatavilla jo nyt niin Android- kuin iOS-laitteille ja se tarjoaa pelimuotoisen keinon nauttia hampaiden harjaamisesta. Pokémon Cafe Mix on puolestaan Switchille ja mobiililaitteille suuntaava ilmainen mobiilipeli, joka julkaistaan ensi viikolla 23. kesäkuuta.

Trailerit näistäkin on tarjolla ohesta. Alta nähtävissä on myös Pokémon Presents -lähetys kokonaisuudessaan. Vahvistus sen yhteydessä saatiin myös sille, että megaevoluutiot ovat matkalla Pokémon GOhon.

Ilmeisesti Pokémon-uutiset eivät ole jäämässä lähitulevaisuuden osalta vielä tähän. Toinen Pokémon Present -lähetys on luvassa ensi viikolla 24. kesäkuuta ja lupaa uusia "toisesta suurprojektista".

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Jess Luojalle kiitos, että tämä on kunnon konsolipeli, eikä jotain mobiilipasketta.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty
Lainaus

Vahvistus sen yhteydessä saatiin myös sille, että megaevoluutiot ovat matkalla Pokémon GOhon.

Hieno uutinen, sopii myös hyvin yhteen lähitulevaisuudessa tulevan tasokaton noston kanssa. Onko tämä sitten se "post-game" lv.40 jälkeen? Haluaisin kyl tietää miten nämä Mega-kivet lisätään peliin (Raidit ehkä), vaan onko vaan Best Buddyyn liitettävä bonus...tai molemmat yhdessä?

Lainaus

Ilmeisesti Pokémon-uutiset eivät ole jäämässä lähitulevaisuuden osalta vielä tähän. Toinen Pokémon Present -lähetys on luvassa ensi viikolla 24. kesäkuuta ja lupaa uusia "toisesta suurprojektista".

Fanit ovat jo spekuloineet että se on Let's Go Johto-pelit, johtuen runsaasta määrästä Johto-pokeja taustalla.

Nostoja