Rullalautaseikkailu käynnistyy alkuvuodesta – OlliOlli World sai julkaisupäivän

Kaksi laajennusta odottavat puolestaa kesällä ja syksyllä.

15.12.2021 22:46

Sivulta kuvattuun rullalautailuun erikoistunut OlliOlli-sarja jatkuu uuden osan merkeissä 8. helmikuuta. Tuolloin julkaisunsa näkee järjestyksessään kolmas sarjan peli OlliOlli World, joka tupsahtaa samanaikaisesti pelattavaksi niin Switchille, PlayStationeille, Xboxeille kuin pc:llekin.

Uuden pelin takana on jälleen brittistudio Roll7, joka on halunnut ottaa kuitenkin aiempaa kunnianhimoisemman otteen luomukseensa. Peli hyödyntää ensinnäkin nyt uutta kolmiulotteista ulkoasua, jota käytetään myös hyödyksi ajoittain sen pääasiallisesti sivulta edelleen kuvatuissa kentissä. Ylipäätänsä kokemuksesta tavoitellaan nyt myös seikkailullisempaa pelin tutustuttaessa pelaajalle niin erilaisia skeittaripersoonia kuin maailmankartankin pelaamisen edetessä.

Uusimman pelikuvatrailerin voi katsastaa alta.

Kesää ja syksyä silmällä pitäen OlliOlli Worldiin on suunnitteilla jo lisäsisältöäkin. Kesällä luvassa on Void Ridersiksi kutsuttu laajennus, jonka on määrä esitellä peliin uusi alue ja näin ollen myös siis lisäkenttiä, hahmoja, varusteita ja tuoreita pelillisiä ideoita. Toinen laajennus odottaa syksyllä vastaavanlaisin lisäyksin.

Sellaisenaan OlliOlli Worldille kertyy hintaa 30 euroa.  Expansion Pass -kausikortilla varustettuun Rad Editioniin pääsee puolestaan käsiksi noin 45 eurolla.

Lähde: OlliOlli World (kotisivu)

Lisää luettavaa