Rune Factory 4 Special lähettää helmikuussa hirviö- ja puolisojahtiin / Uutiset / pelaaja.fi

Rune Factory 4 Special lähettää helmikuussa hirviö- ja puolisojahtiin

24.01.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Rune Factory 4 Special, Rune Factory, Rune Factory 4, julkaisupäivä, 28. helmikuuta, JRPG, Harvest Moon, Marvelous

Toimintaroolipelaamisen ja elämäsimulaation yhteisvoimalla ratsastava Rune Factory 4 palaa ensi kuussa Eurooppaan. 3DS:ltä alkujaan tuttu seikkailu ottaa suunnakseen helmikuun 28. päivä Switchin, jolle siitä tuodaan saataville laajennettu Special-versio.

Alkuperäisen Rune Factory 4 -kokemuksen ohella Special tarjoilee käyttöön aina vain haastavamman vaikeustason, lisää välipätkiä sekä valitun puolison kanssa uusia tapahtumia tarjoava Newlywed-tila. Grafiikatkin ovat terävöityneet kevyesti siinä samalla kevyesti.

Heti julkaisussa Specialiin tuodaan hankittavaksi myös lisäsisältöpaketti Another Episode, jolla puolisoehdokkaiden tarinapuoli laajenee hieman. Paketti on ilmainen kaikille maaliskuun 26. päivään asti, minkä jälkeen sitä myydään viiden euron hintaan.

Japaniin Rune Factory 4 Special tuotiin alkujaan viime vuoden huhtikuussa.

Myös kokonaan uusi sarjan osa Rune Factory 5 on parhaillaan työn alla Switchille. Pelistä ei tiedetä vielä paljoa, mutta ainakin Japaniin sitä on odoteltu täksi vuodeksi.

Lähde: Marvelous

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Tuli viime vuoden puolella ostettua Marveluksen sivuilta Archival Edition, odotus menikin kirjaimellisesti talven loppuun. RF Frontier oli yksi Wii:n killer appeista, sitä vaan joutui eurooppalaisena odottamaan järkyttävän pitkään. Farmauksen ja toimintaroolipelin sekoitus oli just se formula joka sai kiinostumaan pelistä, emopelisarja Harvest Moon/Story of Seasons ei kiinnostanut koska se oli vaan farmausta. Tulee luultavasti kulutettua tusinoittain tunteja tähänkin peliin.

Nostoja