Runeblade - älykellopeli Suomesta / Uutiset / pelaaja.fi

Runeblade - älykellopeli Suomesta

10.04.2015 // Kirjoittanut: Miika Huttunen
3

Remedyn, Digital Chocolaten ja Rovion entisistä työntekijöistä koostuva helsinkiläinen Everywear Games julkaisee ensimmäisen Apple Watch -pelinsä tässä kuussa. Studio perustettiin viime vuoden joulukuussa ja se on erikoistunut pelien tekemiseen älypuhelimille.

Studion ensimmäinen peli on nimeltään Runeblade. Kyseessä on älykellopelaamiseen soveltuva kevyt fantasiaseikkailupeli roolipelielementeillä varustettuna. Pelaajien tehtävä on estää muinaista uhkaa aiheuttamasta maailmanloppua taistelemalla erilaisia olentoja vastaan ja kehittämällä hahmoaan kokemustasojen, uusien taikojen, varusteiden ja voimien avulla.

- Halusimme Runebladella tarjota uudenlaisen pelikokemuksen älykelloille. Peli on suunniteltu pelattavaksi nopeissa, 5-15 sekunnin sessioissa ja kehittyy pikkuhiljaa pelaajan edistyessä, kertoo Everywear Gamesin toimitusjohtaja Aki Järvilehto.

Runeblade ilmestyy ilmaisena latauksena Apple Watchille myöhemmin tässä kuussa. Peliä on tarkoitus päivittää säännöllisesti uudella sisällöllä julkaisun jälkeen.
 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Eli joku siis kuvittelee, että joku haluaa pelata jollain älykellon kaltaisella turhakkeella? Onkohan vielä mobiilipelaamistakin tyhmistetympi tuote, mikäli se on edes mahdollista? Hieman epäilyttää...

Käyttäjän erakko kuva
erakko

Vaikuttaa ihan siistiltä.

Käyttäjän xtpro kuva
xtpro
Lainaus käyttäjältä JNyknn

Eli joku siis kuvittelee, että joku haluaa pelata jollain älykellon kaltaisella turhakkeella? Onkohan vielä mobiilipelaamistakin tyhmistetympi tuote, mikäli se on edes mahdollista?

Mitäs sillä on merkitystä millä sitä pelaa, jos se on hauskaa? Käsittääkseni itsekin olet jotain pelinkehitystä harrastanut, eipä kaltaisesi ihmisten tapainen kapea ajatusmaailma vie pelialaamme mitenkään eteenpäin. Voisi melkein jo sanoa, että vedä se pää pois sieltä p***.