RuneScape-kehittäjiltä uusi tuhoa kylvävä moninpeliräiskintä / Uutiset / pelaaja.fi

RuneScape-kehittäjiltä uusi tuhoa kylvävä moninpeliräiskintä

22.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Tänäkin päivänä parhaiten RuneScape-massiivimoninpelistään tunnettu Jagex on tuomassa uutta verkkoräiskintäpeliä markkinoille. Ensi vuonna Steamissa julkaisunsa on maksullisessa muodossa saamassa Block N Loadiksi kutsuttu kokemus.

Block N Load on eräänlainen Team Fortress 2:n ja Minecraftin hybridi. Peli on pohjimmiltaan usealla erilaisella hahmoluokalla varustettu tiimipohjainen räiskintäpeli, jossa ympäristö elää myös taistelujen mukana. Taistelutantereet ovat monilta osin esimerkiksi pelaajien tuhottavissa, minkä lisäksi niitä pystyy myös ansoittamaan monipuolisen kaluston voimin.

Monet voisivatkin sanoa, että Block N Load on henkinen seuraaja parin vuoden takaiselle Ace of Spades -räiskinnälle. Myös Ace of Spades on Jagexin hallinnoima brändi, joskaan se ei alunperin luonut peliä. Siitä vastuussa oli itsenäinen pelinkehittäjä Ben Aksoy.

Block N Load on tarkoitus saada beetatestiin vielä tänä vuonna. Testaajaksi voi hakea pelin kotisivujen kautta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jokunen1 kuva
jokunen1

Näyttää hauskalta paremmalta kuin muut saman genren pelit steamissa. Kunhan ei tulisi mitää greenlight hommaa vaan iha kunnon julkaisu.

Käyttäjän TheViltsuZ kuva
TheViltsuZ
Lainaus käyttäjältä jokunen1

Näyttää hauskalta paremmalta kuin muut saman genren pelit steamissa. Kunhan ei tulisi mitää greenlight hommaa vaan iha kunnon julkaisu.

Miksei Greenlight?