RuneScape lähtee jahtaamaan Blizzardin Hearthstone-menestystä / Uutiset / pelaaja.fi

RuneScape lähtee jahtaamaan Blizzardin Hearthstone-menestystä

13.10.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

RuneScapesta tuttu brittikehittäjä Jagex on julkistanut uuden suosittuun massiiviroolipeliinsä pohjautuvan pelin. Ensi vuoden puolella niin Windowsille, OS X:lle, tableteille kuin kännyköillekin tupsahtamassa on virtuaalikorttipeli Chronicle: RuneScape Legacy.

Korttipeleille tyypilliseen tapaan RuneScape Legacy on tarjoamassa tietysti moninpelaamista tukevan pelielämyksen, mutta paljolti pelissä näytetään keskittyvän myös jonkinlaiseen yksinpeluuseenkin. Jagexin mukaan peli on varustettu tehtäväosuuksilla, joiden yhteydessä pelaajat voivat elää läpi omia miniatyyrikokoon ujutettuja rooliseikkailujaan.

– Olemme kehittäneet Chronicle: RuneScape Legendsia hiljaisuudessa vuoden alusta asti varmistaaksemme, ettei siitä tule vain hauska ja mukaansatempaava pelikokemus, vaan myös sellainen, joka punoutuu yhteen RuneScapen rikkaan maailman kanssa. Odotamme innolla, että voimme kertoa lisätietoja pelistä lähikuukausina erityisesti Chroniclesin tabletti- ja mobiilidebyyttiin liittyen, pelin pääsuunnittelija James Sweatman kertoo.

Toistaiseksi ainoan kurkistuksen RuneScape Legacyyn tarjoaa ylhäällä nähtävillä oleva ensimmäinen kuva uutukaisesta.

Lähde: Jagex

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jupez kuva
jupez

Kun ei Hearthstone ole androidille, saa tämä kelvata

Käyttäjän Kingsta kuva
Kingsta
Lainaus käyttäjältä jupez

Kun ei Hearthstone ole androidille, saa tämä kelvata

Eikös Heathstonekin ollut tulossa Androidille ja jopa Windows tableteille.

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1
Lainaus käyttäjältä jupez

Kun ei Hearthstone ole androidille, saa tämä kelvata

Eiköhän se Hearthstonen Android-versio tule kuitenkin aiemmin, kuin tämä. Tuskin tulee ihan ekoina 2015 kuukausina kuitenkaan, jos vasta tänä vuonna on alotettu kehittämään. Ja eipä tässä uutisessa ainakaan suoranaisesti Androidista puhuttu mitään. Monelle kehittäjälle ainoat puhelimet ja tabletit on ne mitkä alkaa sillä pirun i-kirjaimella....

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Ensin tuli Dotasta klooneja ja nyt alkaa sitten Hearthstonesta pukata samaa, saa nähdä jääkö tähän vai tuleeko roppakaupalla lisää.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Onhan noita. Might and Magic maailmasta ainakin on. Sitten on se lehdessäkin arvosteltu scifipeli ja pari kolme muutakin. Ja earlyaccessissä kai pari lisää.
Tietty odotettavaa olisi, että yhtä sun toista lisenssiä pukkais digikortteihin. Marvelin supersankarit olis yks varmasti hyvin toimiva lisenssi. Wanhoja korttipelejä tehtiin melkeen kaikesta mahdollisesta IP'stä. Jopa William S. Burroughsin kirjoista. :P

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus käyttäjältä Demppa

Ensin tuli Dotasta klooneja ja nyt alkaa sitten Hearthstonesta pukata samaa, saa nähdä jääkö tähän vai tuleeko roppakaupalla lisää.

Samaa olin juuri sanomassa :D....tosiaan tuntuu kun yksi studio iskee kultasuoneen, niin johan yrittävät toiset studiot lähteä ideaa "kopioimaan". Mutta näinhän se on aina mennyt ja tulee aina menemään....harva vain onnistuu toistamaan sen ensimmäisenä apajille ehtineen menestyksen.