RuneScape täytti 15 vuotta – uusi maanosa julkaistiin old school -fanien iloksi / Uutiset / pelaaja.fi

RuneScape täytti 15 vuotta – uusi maanosa julkaistiin old school -fanien iloksi

10.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Selainpohjainen massiiviroolipeli RuneScape on täyttänyt 15 vuotta. Peli tuotiin koko kansan saataville alunperin 4. tammikuuta 2001, minkä jälkeen brittikehittäjä Jagex on pyrkinyt pitämään luomuksensa tuoreena esittelemällä siihen niin lukuisia muutoksia kuin myös tuomalla siitä saataville muutaman erilaisen versionkin.

Syntymäpäivien kunniaksi Jagex on pyrkinyt muistamaan nyt erityisesti vanhemman koulukunnan RuneScape-faneja päivittämällä pelin Old School -versiota uuteen uskoon. Päivityksen myötä klassisempi RuneScape on paisunut uudella Zeah-nimisellä maanosalla, joka sekin on laajenemassa lisää vielä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen osa Zeah'sta koostuu suuresta Great Kourendin kaupungista, jossa pelaajat pääsevät osallistumaan kaupunkia järisyttävään valtataisteluun. Kamppailuun liitytään mukaan lyöttäytymällä yhteen jonkin kaupungista löytyvän viiden järjestön kanssa, mikä avaa Old School -pelaajien ihmeteltäväksi niin uusia varusteita kuin tehtäviäkin.

Kaiken kaikkiaan Zeahin on tarkoitus koostua kolmesta palasesta, joista kaksi muuta julkaistaan myöhemmin seuraavan 12 kuukauden sisällä. Tarkemmin Zeahin ensimmäisestä osasta voi lukea Old School RuneScapen kotisivuilta.

15-vuotisen taipaleen kunniaksi RuneScapesta valmistellaan täksi vuodeksi myös dokumenttia. Trailerin siitä löytää alta.

Lähde: Jagex

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän nakittaja kuva
nakittaja

vaikuttaisi olevan vain membereille tarkotettua aluetta :/

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ensimmäinen ja muutenkin niitä harvoja kokemuksia MMO-peleistä. En oikeastaan edes tajunnut silloin pelatessani, että millaista peliä olen pelaamassa. Jäi kesken kun en jaksanut paneutua peliin. Vasta vuosien jälkeen on tullut valikoimiini myös roolipelejä, joihin tätä voi jollain tapaa yrittää iskeä, joten nykyisin voisi ymmärtääkin tuosta jotain. Se vain, että en edelleenkään ajan takia halua panostaa moninpeleihin.

Nostoja