RuneScapen tekijöiltä "genren uudelleen määrittelevä" verkkoroolipeli / Uutiset / pelaaja.fi

RuneScapen tekijöiltä "genren uudelleen määrittelevä" verkkoroolipeli

2.03.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
4

Suositusta massiiviroolipeli RuneScapesta tuttu brittistudio Jagex työstää parhaillaan upouutta verkkoroolipeliä.

Jagex etsii tällä hetkellä pääohjelmoijaa uutta julkaisua varten. Työpaikkailmoituksen mukaan eri alustojen välistä peliä tukeva teos tulee määrittelemään verkkoroolipeligenren uudelleen, mutta sen varsinaisesta sisällöstä ei kerrota enempää. 

Ilmoitus kertoo uuden roolipelin olevan vielä varhaisilla suunnitteluasteilla: edes pelimoottoria ei ole vielä valittu, ja teoksesta vastuussa oleva kehittäjätiimi on vielä suhteellisen pieni. Hakijoilta toivotaan kokemusta ilmaispelien parissa työskentelystä, mutta vaatimus ei välttämättä sano mitään valmiin tuotoksen maksumallista. Studio ei ole vielä julkistanut uutta projektiaan virallisesti. 

Työn alla Jagexilla on uutukaisen ohella myös RuneScapen maailmaan perustuva virtuaalikorttipeli Chronicle: RuneScape Legends, jonka on määrä ilmestyä tänä vuonna niin Windowsille, OS X:lle, tableteille kuin älypuhelimillekin.

Lähde: Jagex, VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Runescapea tuli pelattua viimeksi yli viisi vuotta sitten.
Muistan vieläkin vihreät bottilaumat.

Käyttäjän Pred kuva
Pred

Musta tuntuu että tää peli ei oo koskaan valmis.

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Mechscapen ja sitä seuranneen nimenvaihdoksen Stellar Dawniksi ja vielä lopullisen projektin romukoppaan heiton jälkeen en ole enää jaksanut innostua Jagexin touhuista. Runescapen jättämät hyvät (ja muutamat huonot) muistot kyllä tulevat itsellä pysymään vielä pitkään mielessä, olihan tämä pelatuinta kamaa monta vuotta. Mutta tosiaan mitään se suurempia odotuksia ei kyllä tule laitettua enää tälle uudelle IP:lle.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Kuulostaa jänskältä. Kenties tiedossa jopa innovatiivinen nuolinäppäinohjaus.