RuneScapen uusin versio houkutteli satojatuhansia uusia pelaajia

RuneScapen suosio on uuden version myötä siinä pisteessä, että pelin maailmassa kuolee yli 2 000 lehmää minuutissa. Se on ilmeisesti hyvä juttu.

6.9.2013 20:01

Heinäkuun 22. päivä julkaistu RuneScape 3 on onnistunut herättämään rooliseikkailijoiden huomion. Kehittäjä Jagex julkaisi tänään perjantaina joukon tilastoja, joiden mukaan viimeisen 30 päivän aikana RuneScapea on pelannut yli 300 000 uutta pelaajaa.

Entisiä pelaajia, jotka ovat uudelleenaktivoineet käyttöjätilinsä uuden version myötä, on nähty pelissä puolestaan 100 000 kappaletta. Kaikkiaan RuneScapea varten on vuosien varrella luotu yli 220 miljoonaa käyttäjätunnusta.

Päivittäin peliä on pelattu kuukauden ajan maailma nykyisellään keskimäärin 600 000 tuntia per päivä. Tämä on muun muassa näkynyt siinä, että yli 2 000 lehmää kuolee RuneScapen julmassa maailmassa joka minuutti.

RuneScape 3:n myötä jo yli vuosikymmenen ikäinen massiiviroolipeli otti varsinkin merkittävän teknologisen askeleen. Nykyisellään peli hyödyntäntää vahvasti HTML5:tä, minkä myötä kehittäjät ovat myös lähteneet tuunaamaan varsinkin pelin ulkoasua. Jagex on lisäksi erityisesti halunnut tuoda jatkossa myös pelaajat vahvemmin osaksi pelin sisällön muodostamista.

Lähde: Jagex

Lisää luettavaa