RuneScapen uusin versio houkutteli satojatuhansia uusia pelaajia / Uutiset / pelaaja.fi

RuneScapen uusin versio houkutteli satojatuhansia uusia pelaajia

6.09.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Heinäkuun 22. päivä julkaistu RuneScape 3 on onnistunut herättämään rooliseikkailijoiden huomion. Kehittäjä Jagex julkaisi tänään perjantaina joukon tilastoja, joiden mukaan viimeisen 30 päivän aikana RuneScapea on pelannut yli 300 000 uutta pelaajaa.

Entisiä pelaajia, jotka ovat uudelleenaktivoineet käyttöjätilinsä uuden version myötä, on nähty pelissä puolestaan 100 000 kappaletta. Kaikkiaan RuneScapea varten on vuosien varrella luotu yli 220 miljoonaa käyttäjätunnusta.

Päivittäin peliä on pelattu kuukauden ajan maailma nykyisellään keskimäärin 600 000 tuntia per päivä. Tämä on muun muassa näkynyt siinä, että yli 2 000 lehmää kuolee RuneScapen julmassa maailmassa joka minuutti.

RuneScape 3:n myötä jo yli vuosikymmenen ikäinen massiiviroolipeli otti varsinkin merkittävän teknologisen askeleen. Nykyisellään peli hyödyntäntää vahvasti HTML5:tä, minkä myötä kehittäjät ovat myös lähteneet tuunaamaan varsinkin pelin ulkoasua. Jagex on lisäksi erityisesti halunnut tuoda jatkossa myös pelaajat vahvemmin osaksi pelin sisällön muodostamista.

Lähde: Jagex

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Turzka kuva
Turzka

vielä vähän, tai aika paljonkin parannuksia pelimoottoriin niin a'vot!

Käyttäjän Teppo-Man kuva
Teppo-Man

On kyllä hirveeks kuraks muuttunu rune niiltä ala aste ajoilta. Eikä nykypäivänä enää luulis pärjäävän kun ff14 jyrää kaiken heh heh.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus käyttäjältä Teppo-Man

On kyllä hirveeks kuraks muuttunu rune niiltä ala aste ajoilta. Eikä nykypäivänä enää luulis pärjäävän kun ff14 jyrää kaiken heh heh.

ei taida ff14 olla kyllä mitään jakoja wow vastaan :)

Käyttäjän TheCpp0 kuva
TheCpp0 (ei varmistettu)

Mitäs me nostalgiaelitistit täällä. En sanois että tuo on suorastaan kuraa, mutta kieltämättä alkaa mennä sen oikean good ol' RuneScapen fiilis. :( Tuskin me 'vanhat' niin, mutta varmasti moni uusi pelaaja nauttii.

Käyttäjän Teppo-Man kuva
Teppo-Man
Lainaus käyttäjältä frozen

Lainaus käyttäjältä Teppo-ManOn kyllä hirveeks kuraks muuttunu rune niiltä ala aste ajoilta. Eikä nykypäivänä enää luulis pärjäävän kun ff14 jyrää kaiken heh heh.

ei taida ff14 olla kyllä mitään jakoja wow vastaan

Ai ei ;) ?