Ruotsalainen Starbreeze vaikeuksissa The Walking Dead -flopin jälkeen / Uutiset / pelaaja.fi

Ruotsalainen Starbreeze vaikeuksissa The Walking Dead -flopin jälkeen

27.11.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5

Ruotsalainen kehittäjä-julkaisija Starbreeze Studios kertoo karsivansa kulujaan ja keskittyvänsä jatkossa ydinliiketoimintaansa.

Studion leikkausohjelman taustalla on Overkill's The Walking Dead -yhteistyöräiskinnän flopannut julkaisu. Alkukuusta julkaistu peli ei yllä tällä hetkellä Steamin sadan pelatuimman pelin listalle, ja Starbreeze vahvistaa lehdistötiedotteessaan pelin myyntien jääneen odotuksista. Lisäksi studio kertoo saavansa 10 miljoonan lisenssikorvauksen Overkill's The Walking Deadin konsoliversiosta vasta kuluvan tilineljänneksen lopussa, mikä heikentää yhtiön tulosnäkymiä.

Yhtiö ei ainakaan toistaiseksi ole kertonut henkilöstövähennyksistä. Starbreezen talousjohtaja Sebastian Ahlskogin mukaan studion on kuitenkin nyt keskityttävä ydinliiketoimintaansa ja tärkeimpien peliensä julkaisun varmistamiseen.

Lähde: Starbreeze

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Yerted kuva
Yerted

No voi harmi, odotin tätä peliä kovasti.. saa nähdä kuinka käy. Vähän huonoa enteili kun lyötiin early accessiin ja jälki oli semi hutiloitua

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

No sen verran huonosti ovat hoitaneet hommansa jo ennen tätä peliä, joten ei yllätä yhtään.

Käyttäjän menu kuva
menu

en tienny että oli Starbreeze Studios tekemä peli ja on kyllä laatu pudonnu aivan järkyttävän huonolle tasolle

Käyttäjän pandemic kuva
pandemic

Sen mitä betaa testailin, niin ihan ymmärrettävää miksi ihmiset ei osta. Tekoäly on aivan hirveän huono, zombit ja muut npc:t warppailee ihan randomisti, ei voice chattia betass + ne muut bugit. Laaduntarkistus on ollut odella heikolla jo beta vaiheessa ja ilmeisemmin steamin arvioita lukiessa niihin ei ole panostettu julkaisussakaan niin paljoa, että peliä olisi miellettyvä pelata.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Olisi panostettu yhtä paljon peliin kuin niihin hienoihin animaatioihin, niin ehkä pelistäkin olisi saatu vähän myyvämpi tapaus.

Nostoja