Ruotsin kehittäjälupaus Simogo paljasti seuraavan erikoisen pelinsä / Uutiset / pelaaja.fi

Ruotsin kehittäjälupaus Simogo paljasti seuraavan erikoisen pelinsä

28.07.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Pieni Malmössä sijaitseva ruotsalaisstudio Simogo on paljastanut uusimman peliprojektinsa. Hurjasti positiivista palautetta Device 6- ja Year Walk -peleistään saanut studio rakentaa jälleen uutta iOS-kokemusta, joka tällä kertaa kantaa nimeä The Sailor's Dream.

Uusimmalla pelillään Simogo jatkaa jälleen uudenlaisten tarinankerrontatapojen metsästämistä. The Sailor's Dreamin kerrotaan olevan eräänlainen kulminaatio siitä, mitä studio on oppinut muun muassa Device 6:ta ja Year Walkia kehitellessään, mutta luonnollisesti myös omilla erikoisuuksillaan höystettynä.

Simogo on kuvaillut The Sailor's Dreamia osin avoimeksi ja epälineeariseksi kokemukseksi, jonka pelaajat voivat elää läpi niin nopeasti tai hitaasti kuin he vain halajavat. Peli rakentuu pienen saaria kuhisevan merialueen koluamisesta, mikä ei niinkään laita pelaajia käymään läpi kuitenkaan erityisempiä pelillisiä haasteita. Peli kyllä tarjoaa asioita, joiden kanssa pääsee leikkimään ja vuorovaikuttamaan, mutta ei esimerkiksi tavanomaisten pulmien muodossa. Sulateltavaa pelaajille on tarkoitus muodostaa muiden keinojen avulla.

The Sailor's Dreamin tarinankerronnan suhteen Simogo on hakenut inspiraatiota tällä kertaa niin kirjoista, radiokuunnelmista kuin myös musikaaleistakin. Näiden avulla kehittäjät ovat erityisesti pyrkineet metsästämään tunnelmaa, joka on lämmin mutta samalla melankolinen. Year Walking ja Device 6:n jännityksestä on siis ainakin tavallaan siirrytty eteenpäin.

The Sailor's Dream on tarkoitus julkaista vielä kuluvan vuoden lopulla.

Lähde: Simogo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja