Ruttotarinat jatkuvat syksyllä – A Plague Tale: Requiem päivättiin uudella pelikuvavideolla / Uutiset / pelaaja.fi

Ruttotarinat jatkuvat syksyllä – A Plague Tale: Requiem päivättiin uudella pelikuvavideolla

24.06.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
A Plague Tale: Requiem, A Plague Tale, Asobo, julkaisupäivä, Focus Entertainment,

A Plague Tale: Requiem on saanut julkaisupäivän. Kolmen vuoden takaiselle A Plague Tale: Innocencelle jatkoa tarjoava toimintaseikkailupeli suuntaa 18. lokakuuta PlayStation 5:lle, Xbox Seriesille ja pc:lle, minkä ohella luvassa on myös suoratoistona pelattavana pilviversio Switchille.

Game Pass -jäsenet pääset peliin heti käsiksi myös palvelun kautta heti julkaisussa.

Julkaisupäivän ohella A Plague Tale: Requiemista paljastettiin tällä viikolla 12 minuutin pelikuvavideo, jossa paluun tekevät päähenkilöt Amicia ja Hugo pyrkivät välttelemään näitä jahtaavia sotilaita. Keskeisesti esille nostetaan pelin tarjoamaa hiippailutoimintaa, jossa hyötyä löytyy niin Amicialla käytössä olevista erilaisista työkaluista kuin myös Hugon mystisistä rottiin liittyvistä erikoiskyvyistä.

Ensimmäisen pelin tavoin myös Requiemin on kehittänyt myös uusimmasta Microsoft Flight Simulatorsita tuttu ranskalaispelitalo Asobo Studio. Pelin julkaisee edellisosan tavoin Focus Entertainment.

Lähde: Focus Entertainment

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rap kuva
rap

Mistähän esim. vpd repässy tuon 23.9 julkaisun jos nyt vasta ilmoitetaan lokakuulle julkaisu... Game Passin kautta tämän vois pelata.

Nostoja