Ruuti käryää Call of Juarezin villissä lännessä toukokuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Ruuti käryää Call of Juarezin villissä lännessä toukokuussa

23.04.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Techlandin Call of Juarez -sarjalle hieman kepeämpää jatkoa tuova Call of Juarez: Gunslinger on pelattavissa jo vajaan kuukauden päästä. Pelin julkaisusta vastaava Ubisoft on valaissut, että reikäraudat paukkuvat Xbox Live Arcadessa, pc:n latauspalveluissa ja PlayStation Networkissa 22. toukokuuta.

Viitisentoista euroa tai vaihtoehtoisesti 1 200 Microsoft-pistettä kustantava kokonaisuus palauttaa Call of Juarezin jälleen karuun villiin länteen, jossa varsinkin palkkatappajalle on kysyntää. Vastaan asettuu nimittäin monia ilkeitä setiä, joita pelaaja päätyy paukuttamaan hautaan veriroiskeiden saattelemana.

Ohessa Gunslingerin toimintaa esittelevä traileri.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Ainakin vaikuttaa parhaimmalta Juarezilta mitä minä olen nähnyt, tulihan aikoinaan kahta ensimmäistä testattua ja siihen se sitten jäikin. Mukavaa nähdä tuossa gameplayssä ettei tarvitse ampua kuin yksi tai kaksi laakia että tyypit lakoaa. Vielä kun viholliset voisivat loukkaantua ja heiltä voisi ampua aseet käsistä SOF/RDR tyyliin niin silmistä valuis hunajaa.

EDIT: 15min gameplay

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Tuo cel-shading näyttää vähän kököltä, tosin varmaan ihan hyvä latauspeli kuitenkin tulee olemaan. Ensimmäinen Call of Juarez oli hyvä, Bound in Blood oli jopa vielä parempi ja näyttävämpi räiskintä länkkärimaisemissa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Vähän minua alkanut epäilyttää nämä (fps-räiskinnät) konsoleilla, eikä luultavasti kyseinen traileri ollut padilla pelattu, sen verran tarkkaan napsahti tähtäin aina kohdilleen. Vaihtoehtoisesti tosin voipi olla jokin avustus päällä tietenkin..

Olen monia räiskintöjä kyllä pelannut konsolilla mutta viimeksi kun pelailin uusinta Bioshockia pc:llä, niin ei kyllä sen jälkeen olisi huvittanut siirtyä saman pelin pariin konsoloimaan. Samoin Dishonoredin Trials DLC on tosi hankala padilla mestaroida. Pitää kuitenkin heittää Juarezin demo testiin kun saapuu latauspaikalle, jospa tämä kuitenkin olisi ihan toimiva myös padilla.

Käyttäjän Bubleduble kuva
Bubleduble
Lainaus käyttäjältä zappah

Kyllähän tämän myös Pöpötille (tietokoneelle) saa.

Käyttäjän Rez115 kuva
Rez115

Aikaisempi osa jäi hankkimatta, kun pelistä ei paljon positiivista palautetta tullut. Mutta tämän voisin kuitenkin laittaa, kun toiminta vaikuttaa niin hektiseltä.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Itse olen kaikki pelini PC:llä mitkä vain olen voinut pelannut Xboxin pädillä, en vain pidä näppiksen nappimäärästä, enkä hiiren yliherkkyydest ja liiallisesta nopeudesta, tosin ikäni olen pädeilla pelannut 8-bittisten ajoista lähtien.

Itse Juarezista, hyvä että palattiin takaisin western tyyliin sillä ilman sitä Call of Juarez hukkuisi auttamattomasti muiden moderniin maailmaan sijoittuvien FPS-räiskintöjen sekaan.

Käyttäjän Keisarinvaimo kuva
Keisarinvaimo

Huikea traileri! Olen pelannut PC:llä kaksi ensimmäistä Call of Juarezia, ja ne olivat mahtavia! Reverend Ray on kyllä yksi parhaimmista pelihahmoista omasta mielestäni.

Angel of Death, sitä hiiren herkkyyttä voi säätää helposti. Joissakin hiirissä on nappulat suoraan sitä varten, ja jos ei ole, niin niitä voi säätää tietokoneen asetuksista.

Nostoja