Saadaanko Quantum Break myös pc:lle? Brasilialainen ikärajaluokitus sanoo kyllä / Uutiset / pelaaja.fi

Saadaanko Quantum Break myös pc:lle? Brasilialainen ikärajaluokitus sanoo kyllä

27.01.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
8
Saadaanko Quantum Break myös pc:lle? Brasilialainen ikärajaluokitus sanoo kyllä

Ikärajaluokituslautakunnan lipsahdus on saattanut paljastaa Remedyn Quantum Breakin ilmestyvän myös pc:lle.

Suomalaisstudion Quantum Break on tekemässä tuloaan Xbox One -pelaajien käsiin huhtikuussa. Pelin ei toistaiseksi ole paljastettu ilmestyvän muille alustoille, mutta Brasilian oikeusministeriön ikärajaluokitusverkkosivuille ilmaantunut merkintä kertoi Quantum Breakin olevan tekeillä myös pc:lle.

Quantum Breakin pc-versioon viittaava ikärajaluokitus kuitenkin poistettiin pikaisesti verkkosivuilta, joten tällä haavaa ei ole tietoa oliko kyseessä vain virheellinen merkintä vai yllätyspaljastus. Ikärajaluokituslautakuntien merkinnät ovat aikaisemmin paljastaneet useampiakin virallisesti julkistamattomia nimikkeitä, joten mahdollisuus Quantum Breakin pc-julkaisusta elää.

Quantum Break julkaistaan kuitenkin näillä näkymin vain Xbox Onelle 5. huhtikuuta.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Naurettavaa, että asiaa yritetään edes salailla jos on tulossa. Ei Quantum Break mikään system seller ole tai vaikka olisikin, niin nämä tämmöiset taktiikat ärsyttää jonkin verran. Vaikea vaan sanoa, että onko se tulossa myös pc:lle vai ei.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Ei yllättäisi, Remedy on PC-kehittäjä ja Alan Wake saapui myös PC:lle.

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Ei sinänsä juu yllättäisi, että jossain vaiheessa Quantum Break nähtäisiin myös PC:llä. Mutta se olisi yllätys, jos se julkaistaisiin samaan aikaan PC:lle Onen kanssa. Toivottavasti tulisi sillä tekisihän tuota mieli kokeilla. Alan Waken kauhu/jännitys ja synkistely ei toiminut itselleni ollenkaan, mutta tälläinen scifistelytarina kiinnostaa kovasti. Itseasiassa mielenkiintoni peliä kohtaa nousi huomattavasti tämän uutisen jälkeen, toivottavasti pitää paikkaansa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En itsekään näe "laitemyyjänä" kyseistä peliä, erityisesti pc:llä pelaileville, mutta jos ei peli-pc:a tai Onea omista, niin ehkä joku sen vehkeen innostuu tuon(kin) pelin innoittamana ostamaan.

Harva yhden pelin takia laitetta ostaa mutta onhan jokainen yksinoikeus aina lisää. Mukavasti niitä Onella jo onkin ja lisää tulossa. Itselleni riittäisi jo (hyvä) Gears. Tulossa oleva neljäs osa viimeistään laittaakin meikäläisen kauppaan jos ei sitä aiemmin tule jotain jymytarjousta ja ostaa laitteen ns. valmiiksi. Onhan minulla jo Sunset Overdrive ja Dead Rising 3 odottamassa.

Itselleni ei QB ole kuin peli, jonka jossain vaiheessa pelaa mutta mitään maatamullistavaa en odota. Tosin en odottanut myöskään Alan Wakea mutta erityisesti omanlaisensa tunnelma, maailma ja hahmot veivät mukanaan. Toivottavasti samoin kävisi myös QB:n kanssa vaikka enemmän odottelen tosiaan jatkoa Alan Wakelle.

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental

Sen voin kohtalaisella varmuudella sanoa, että jos Quantum Break tulee PC:lle, sitä ei tule tämän vuoden puolella näkymään. Veikkaisin, että vuonna 2017 tai 2018, eli noin parin vuoden viiveellä Alan Waken tapaan. Yhdyn muihin kommentteihin siitä, että ei tämä peli varmastikaan mikään system seller ole, mutta Xbonen merkittävin kilpailuvaltti tällä hetkellä on juuri sen yksinoikeustarjonnassa. Ja mikäli Quantum Break on onnistunut, on se erinomainen lisä siihen tarjontaan, ja yhdessä muiden yksinoikeuksien kanssa varmasti houkuttelevat ostajia. Kyllä tämä peli tullaan varmaankin PC:lläkin näkemään, Remedy luultavasti halunnee tuoda sen kyseiselle alustalle, sillä PC on perinteisesti ollut heille tärkeä.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Kyllä! Sama käy kun Alan Wake:n kanssa ja olen enemmän kuin tyytyväinen tästä. Jos laatu läheskään yhtä hyvää kuin Wake:ssa niin tulee olemaan taas yksi parhaista pelikokemuksista joka ei vanhene sitten millään.

Käyttäjän UberJonez kuva
UberJonez

Ihan kiva kyllä jos MS aikoo tuoda enemmänkin Xbox One -yksinoikeuspelejä PC:lle niin ei tarvii erikseen maksaa kyseisestä konsolista. Tosin Halo tällä hetkellä ainokainen sarja joka kiinnostaa, aiemmat osat kumminkin pelattuna.
Pleikkarilla mennään ainakin vielä koska kovemmat pelit omaan makuun.

Jos ei indie-pelejä lasketa niin osaako joku listata muita isomman luokan pelejä jotka ovat tulossa/tulleet Bonen lisäksi PC:lle? Nämä tulivat itsellä mieleen:

Käyttäjän hessu80 kuva
hessu80

Toivottavasti tulee, ja uusin Gears of War tai miksei kaikki...

Nostoja