Saarivaltakunnan pelimyynti / Uutiset / pelaaja.fi

Saarivaltakunnan pelimyynti

18.07.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
0

Rockstarin ja Take-Twon GTA: Liberty City Stories on neljättä viikkoa Ison-Britannian pelimyyntilistan ykkösenä, samaisen julkaisijan kauan odotetun Prey-räiskinnän noustessa ensimmäisellä viikollaan kakkospaikalle. Vaikka jo kymmenen vuotta sitten ideoitu peli on ainakin ajatustasolla pc-kamaa, 77 prosenttia Preyn myynnistä koostui Xbox 360 -versiosta.

New Super Mario Bros. putoaa sijan, kolmanneksi, joskin on mahdollista, että peli nousee tulevilla viikoilla taas ainakin sijan korkeammalle. DS-käsikonsolin huimat myyntiluvut viittaisivat siihen.

Neljäntenä on Pirates of the Caribbean: Kuolleen miehen arkun videopeliversio. Se pomppasi tälle sijalle kahdeksannelta paikalta. Lisenssikamaa on myös viidennellä paikalla 22.9. Suomessa ensi-iltansa saavan Yli aidan -animaation peliversiossa.

Kuudes ja seitsemäs sija kuuluvat Dr. Kawashima’s Brain Training- ja Pro Evolution Soccer 5 -peleille. EA:n FIFA World Cup Germany 2006 -jalkapalloilu on kahdeksas.

Listan kaksi viimeistä ovat EA:n Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II Xbox 360:lle ja Ubisoftin Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow.

Ison-Britannian top-10

1. GTA: Liberty City Stories (multi)

2. Prey (multi)

3. New Super Mario Bros. (DS)

4. Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest (multi)

5. Over the Hedge (multi)

6. Dr. Kawashima’s Brain Training (DS)

7. Pro Evolution Soccer 5 (multi)

8. FIFA World Cup Germany 2006 (multi)

9. Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II (multi)

10. Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow (multi)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja