Sackboy ja Astrobot palaavat uudenlaisissa PS5-loikinnoissa / Uutiset / pelaaja.fi

Sackboy ja Astrobot palaavat uudenlaisissa PS5-loikinnoissa

12.06.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Sackboy: A Big Adventure, Astro's Playroom, PlayStation 5

PlayStationin tasoloikkasankarit Sackboy ja Astrobot tekevät paluun PlayStation 5:lle uudenlaisten seikkailujen voimin. LittleBigPlanetin keulakuvahahmo nähdään Sackboy: A Big Adventure -loikinnassa ja Astrobot Astro's Playroomissa.

Sackboy: A Big Adventure on tällä kertaa kolmiulotteinen tasoloikka, johon voi loikata niin yksin kuin yhdessä ystävien kanssa. Näillä tiedoin kyse on enemmänkin sivuseikkailusta, joten LittleBigPlanet-peleistä tuttu rakennustyökalu näyttäisi loistavan poissaolollaan. Pelille ei vahvistettu vielä julkaisuajankohtaa.

Astro's Playroom vuorostaan saapuu esiasennettuna jokaiseen PlayStation 5 -konsoliin. Sen erilaiset tasoloikkahaasteet keskittyvät erityisesti esittelemään konsolin uuden DualSense-ohjaimen ominaisuuksia.

Molempien pelien julkistustrailerit voi katsastaa ohesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En oikein jaksa innostua Astrobotista kun ei ole VR. Ilman sitä putoaa kuitenkin melko varmasti vain sellaiselle "ihan ok"-tasolle, jolta tuo Sackboy näyttää myös.

Toki olen pelaillut esim. Lucky's Talea, joka sekin on aika keskinkertainen teos, eli jos saavat edes yhtään positiivista vastaanottoa niin eiköhän nuo jossain vaiheessa tule pelattua. Erityisesti näin tasohyppelyiden suurkuluttajana.