Sadat japanilaiset taas pelikonejonoissa / Uutiset / pelaaja.fi

Sadat japanilaiset taas pelikonejonoissa

24.08.2006 // Kirjoittanut: LassiK
10

Ensimmäiset japanilaiset pelaajat saapuivat jonoihin kolmelta aamuyöstä odottamaan Square-Enixin uuden DS-pelin, Final Fantasy III:n tämänpäiväistä julkaisua. Japanissa jo muinoin 8-bittisellä NESillä julkaistu peli on rukattu uudestaan 3d-versioksi DS-konsolia varten. Lännessä tätä Final Fantasyä ei ole koskaan aiemmin päästy pelaamaan - peli ilmestyy Yhdysvalloissa loppuvuodesta - ja toivottavasti Euroopassakin, vaikka vahvistettu julkaisupäivä antaa odottaa itseään.

Famitsu-lehden mukaan yhden kaupan edessä oli aamuyöstä noin 80 jonottajaa, mutta määrä kasvoi yli 150 ihmisen ennen kuin Akiban Yodobashi Camera -myymälä avasi ovensa 45 minuuttia etuajassa. DS-koneesta pelin julkaisun yhteydessä tehty erikoisversio Crystal White Final Fantasy myytiin loppuun alle puolessa tunnissa, ja koko Tokiossa alle tunnissa.

Kuvia jonoista voi ihmetellä Famitsun galleriassa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

On nuo Japanilaiset hulluja. :D

Käyttäjän mobb kuva
mobb

Hieno homma, että vielä jostain päin maailmaa löytyy näin intohimoisia peliharrastajia.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pientä siihen mitä on tulossa marraskuussa :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

mobb
En nyt ainakaan itse näe juuri tuollaisessa jonottelussa mitään hienoa (ei kuullosta terveen touhulta) mutta ei tuo minua häiritse.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ohhoh alle tunnissa :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kuulemma joskus muinoin kun joku laatupeli (saattoi olla Final Fantasy 4 mutta en ole varma...) julkastiin ja kun julkaisupäivä sattui olemaan maanantai, niin japanin poliisi oli pyytänyt, että julkaisupäivä siirrettäisiin sunnuntaihin koska muuten liian moni koululainen olisi lintsannut koulusta.

Käyttäjän LassiK kuva
LassiK

Dragon Questit :)

Käyttäjän ColdFire kuva
ColdFire

Dragon Questejahan saa lain mukaan julkaista japanissa vain viikonloppuisin, koskan muuten porukka lintsaa töistä ja koulusta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pahus, tossapa sellanen DS jonka haluis vaikka ilman pelejä =/

-karibu

Käyttäjän Ruucsa kuva
Ruucsa

Aika kiitettävää vauhtia koko Tokio tyhjeni noista :D Kyllä on vielä itsellä paljon kirittävää että pelaaminen on sitä tasoa mitä noilla Japanilaisilla. Välillä on komea katsoa jostain Youtubesta tai muusta vastaavasta kun nuo Japanilaiset über-pelurit vetää jotain pelejä menemään. Välillä aivan sairasta katsottavaa. Esim. Joku Tetris video missä se Japanilainen jannu vetää ihan mahdottomasti. Kovaa porukkaa pakko myöntää :D

Nostoja