Sade leviää hiljalleen: Gran Turismo Sportin tuorein päivitys on saapunut – uusi myyntiversio myös tulossa

Gran Turismo Sportin sisältöanti on taas ollut laajenemaan päin tuoreella päivityksellä. Uusi myyntiversiokin on tulossa.

27.9.2019 15:07

Kuukausi sitten Gran Turismo Sportiin viimein saapuneet sadekelin ajot ovat levittäytyneet hippusen laajemmalle. Tuoreen 1.45-päivityksen myötä kosteissa oloista ei vieläkään päästä ikävä kyllä nauttimaan aivan missä tahansa, mutta nyt Red Bull Ringin ohella ajelu käy liukkaaksi sentään myös Tokyo Expresswayssa.

Päivitykseen on kuulunut yhtälailla osaksi seitsemän uutta GT League -tilan kierrosta ja neljä lisäautoa. Päristelemäänon päästy niin Chevrolet Corvette StingRay Racer Concept ʼ59:llä, Chevrolet Camaro ZL1 1LE Package ’18:lla, Ferrari 365 GTB4 ʼ71:llä ja Dodge Super Bee ’70:llä.

Polyphony Digital ja Sony kertovat lisäksi ryhtyneensä tuoreeseen yhteistyöhön rengasvalmistaja Michelin kanssa, minkä pitäisi alkaa näkyä läpi pelin näin syksyllä. Ensi kuussa Sportin on vahvistettu lisäävän sisuksiinsa päivityksellä myös Porschen uuden Taycan-sähköauton.

Päivitys: Sony ja Polyphony Digital ovat näin perjantaina lisäksi vahvistaneet uuden myyntiversion Gran Turismo Sportista. Lisänimeä Spec II kantava fyysinen ja digitaalinen paketti koostuu oletuksena pelin 1.39-versiosta ja sen kaikista saamista lisäsisällöstä, minkä pitäisi helpottaa uusien pelaajien hyppäämistä pelin pariin. Bonuksena mukaan heitetään lisäksi 2,5 miljoonaa krediittiä ja Top 10 -autopaketti, jolla käsiksi pääsee heti kymmeneen Gr. 3 -luokan ajoneuvoon.

Ohessa Spec II:n avaintaidetta.

Gran Turismo Sport: Spec II:n julkaisu tapahtuu 4. lokakuuta. Tuolloin julkaisunsa saa tosin myös Gran Turismo Sportin alkuperäistä myyntiversiota vastaava PlayStation Hits -versio, jota kaupitellaan 20 euron hintaan.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa