Astetta perinteisemmän mallista japanilaista roolipelailtavaa tarjoillut 3DS-peli Bravely Default saa jatkoa vihdoin Euroopassa 26. helmikuuta. Nintendon julkaisemana kaupoissa nähdään tuolloin Bravely Second: End Layer, joka myös edeltäjänsä tapaan saadaan pelattavaksi 3DS:lle.

Tarinaltaan noin parisen vuotta Bravely Defaultin jälkeen tapahtuva peli on jälleen raskaasti vuoropohjaiseen taistelemiseen nojaava kokemus. Se jääkin taas kerran paljon velkaa varsinkin monien Final Fantasyjen ammattijärjestelmille, jotka sallivat pelihahmojen kykyjen laajamittaisen hiomisen näiden hahmoluokkaa vaihtamalla, mutta löytyypä peliltä myös omia ideoitaankin. Huomattavin näistä on pelaajille tarjottava mahdollisuus säästää taisteluissa vuoroja myöhempiä käyttökertoja varten ja hyödyntää niitä sitten parhaimmillaan jopa useampaa kerralla mittavien ketjuhyökkäysten tekoon.

Bravely Defaultin tapaan myös Bravely Second on Square Enixin ja japanilaispelitaloo Silicon Studion yhteisprojekti. Japanissa peli julkaistiin jo viime huhtikuussa.

Euroopassa Bravely Second saadaan ainakin muutamiin kauppoihin myyntiin sekä perusversion muodossa että myös ohesta nähtävillä olevan erikoisversion kera. Erikoisversio sisältää pääpelin ohella pienen figuurin, musiikkiääniraidan ja taidekirjan.

Lähde: Nintendo of Europe (Twitter)

Lisää luettavaa