Sadunomainen Bravely Second -roolipeli saavuttaa Euroopan alkuvuodesta / Uutiset / pelaaja.fi

Sadunomainen Bravely Second -roolipeli saavuttaa Euroopan alkuvuodesta

11.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Astetta perinteisemmän mallista japanilaista roolipelailtavaa tarjoillut 3DS-peli Bravely Default saa jatkoa vihdoin Euroopassa 26. helmikuuta. Nintendon julkaisemana kaupoissa nähdään tuolloin Bravely Second: End Layer, joka myös edeltäjänsä tapaan saadaan pelattavaksi 3DS:lle.

Tarinaltaan noin parisen vuotta Bravely Defaultin jälkeen tapahtuva peli on jälleen raskaasti vuoropohjaiseen taistelemiseen nojaava kokemus. Se jääkin taas kerran paljon velkaa varsinkin monien Final Fantasyjen ammattijärjestelmille, jotka sallivat pelihahmojen kykyjen laajamittaisen hiomisen näiden hahmoluokkaa vaihtamalla, mutta löytyypä peliltä myös omia ideoitaankin. Huomattavin näistä on pelaajille tarjottava mahdollisuus säästää taisteluissa vuoroja myöhempiä käyttökertoja varten ja hyödyntää niitä sitten parhaimmillaan jopa useampaa kerralla mittavien ketjuhyökkäysten tekoon.

Bravely Defaultin tapaan myös Bravely Second on Square Enixin ja japanilaispelitaloo Silicon Studion yhteisprojekti. Japanissa peli julkaistiin jo viime huhtikuussa.

Euroopassa Bravely Second saadaan ainakin muutamiin kauppoihin myyntiin sekä perusversion muodossa että myös ohesta nähtävillä olevan erikoisversion kera. Erikoisversio sisältää pääpelin ohella pienen figuurin, musiikkiääniraidan ja taidekirjan.

Lähde: Nintendo of Europe (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qvistus kuva
Qvistus

Aijaijaijai. 3DS on todellakin japsiroolipelien luvattu konsoli. Enemmän kuitenkin odotan tulevia Dragon Quest VII:n ja VIII:n käännöksiä ja joskus tulevaa Shin Megami Tensei IV Finalia.

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Saas nähdä tuleeko hankittua. Sillä edellinen osa jäi kesken mainioiden 30-40 pelitunnin jälkeen, kunnes sitten kiinnostus laski aivan yllättäen miinuslukemille. Myös grindattavaa oli vähän liiankin paljon omaan makuuni.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ja sensuroituna tietenkin. Tältä oltais varmaan vältytty jos julkaisija olisi Nintendon sijaan ollut Square Enix. No jätänpä tämän kuitenkin väliin, niin ei sillain kaiva pahasti, mutta silti se on aina ikävää ja tåmän pelin kohdalla vielä kovin ironistakin.

Käyttäjän Luffy kuva
Luffy
Lainaus käyttäjältä ZaleraFF

Saas nähdä tuleeko hankittua. Sillä edellinen osa jäi kesken mainioiden 30-40 pelitunnin jälkeen, kunnes sitten kiinnostus laski aivan yllättäen miinuslukemille. Myös grindattavaa oli vähän liiankin paljon omaan makuuni.

Peli kieltämättä lässähti pahasti turhan toiston takia, mutta jaksoin pelata loppuun. 3DS:n parhaimmistoa joka tapauksessa ja hankintaan menee tämäkin!

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Tää pitää hankkia, mutta en tiedän sitten missä vaiheessa, Eka osakin pitäis kai ostaa.

Käyttäjän Asabay kuva
Asabay

Ja vuoden surkein traileri awardi läpsähti sieltä ;:DD