Sadunomainen Ori and the Blind Forest laajenee ja paranee / Uutiset / pelaaja.fi

Sadunomainen Ori and the Blind Forest laajenee ja paranee

7.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Alkuvuodesta Xbox Onelle ja pc:lle tuotu Ori and the Blind Forest on saamassa laajennuksen. Vielä kuluvan vuoden aikana pelin luonut Moon Studios on aikeissa tuoda saataville Ori and the Blind Forest: Definitive Editionin, jonka se kertoo rakentaneensa osittain fanipalautteen voimin.

Definitive Editionilla Moon Studios lupaa tuovansa Oriin muutamia pelillisiä parannuksia sekä myös jonkin verran uutta sisältöäkin. Uuden sisällön osalta odotettavissa pitäisi olla ainakin uusia alueita, lisätaidetta ja tuoreita mekaniikkoja sekä mahdollisesti jopa uusia kykyjä. Minkäänlaista materiaalia mistään näistä ei ole kuitenkaan vielä nähty.

Moon Studios ei ole vielä kertonut, millaista hinnoittelupolitiikkaa se ja Microsoft ovat aikeissa hyödyntää Definitive Editionin suhteen. Kehittäjät ovat kuitenkin luvanneet Twitterissä, että pelin jo omistaville tullaan tarjoamaan "mukava" päivityspolku Definitive Editionin uudistusten pariin.

Lähde: Ori And the Blind Forest (Twitter), Major Nelson (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Onkohan ton pelin ulkoasussa samaa taikaa kuin Dust: An Elysian Tailissa, joka kuuluu lempipelieni joukkoon? Oli tai ei niin en pistäis vastaan vaikka tulis Pleikkareillekin, jota epäilen vahvasti!

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Yksi vuoden kovimmista peleistä paranneltuna ja lisäpelattavan kera = kelpaa

Vähän tuo "Definitive edition" särähtää korvaan koska kyseinen sanapari on tämän konsoligenin myötä muuttunut enemmänkin vitsiksi.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

On tässä hyviäkin puolia että toisen konsolin ostaa vasta myöhemmin: hyvin useasta pelistä saa sen GOTY- tai jonkun muun definitive-version. Tämä peli on ollut muutenkin siellä ensimmäisenä ostettavien listalla kun Onen hommaa. Dead Rising 3:sta onkin tullut jo ostettua se kattava (nimeä en muista) versio.