Säikäyttikö Arkham? Fallout 4:n pc-vaatimukset julki vasta lähempänä ilmestymistä / Uutiset / pelaaja.fi

Säikäyttikö Arkham? Fallout 4:n pc-vaatimukset julki vasta lähempänä ilmestymistä

15.09.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
3
Säikäyttikö Arkham? Fallout 4:n pc-vaatimukset julki vasta lähempänä ilmestymist

Fallout 4:n kehittäjä Bethesda näyttäisi oppineen jotain Batman: Arkham Knightin pc:llä taannoin kokemasta kovasta kohtalosta.

Uuden Falloutin pc-version ostoa suunnittelevat fanit kärttävät pelin laitevaatimuksia Twitterissä kärsimättömästi, mutta studion markkinointiosastolla hyörivä Pete Hines pysyy lujana. Vaikka pelin ilmestymiseen on alle kaksi kuukautta, sen pc-vaatimuksista ei olla vielä täysin varmoja, eikä Bethesda halua Hinesin mukaan puhua asian tiimoilta sivu suunsa.

– Kerromme teille kyllä, kun saamme niistä minkäänlaista varmuutta. Emme voi nopeuttaa prosessia. Laitevaatimusten määrittely vaatii yhteensopivuustestejä monenlaisilla eri kokoonpanoilla, Hines vastasi eräälle vaatimusten perään kyselevälle fanille.

Hinesin sanankäänteistä voi kuulla kokemuksen syvän rintaäänen kuminan: mies painottaa Twitterissään vakaasti, ettei laitevaatimusten liian aikaisesta julkistuksesta seuraa koskaan hyvää.

– Emme aio julkaista puutteellista tai virheellistä tietoa ennen kuin vaatimukset varmistuvat. Se olisi vastuutonta, hän totesi.

Fallout 4 julkaistaan 10. marraskuuta pc:n ohella PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: Pete Hines (Twitter), VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

Aika useinhan tällaiset pelit takkuavat prosessorista kaikista eniten. Valitettavasti alan standardi on ollut ja on edelleenkin Intel. Sen huomaa jo hyvin esimerkiksi Guild Wars 2 pelatessa. Oma kokoonpanoni on ihan kohtuullisen hyvä, mutta AMD prosessori tiputtaa suorituskykyä puoleen siitä mitä se voisi olla.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Hyvä sääntö tällä hetkellä on se, että jos peli pyörii konsoleilla, niin se pyörii myös aatamin aikasella pc:llä. Siis olettaen, että pc-versio on yhtään hyvin tehty ja skaalautuva. Itse ainakin nykyyään oletan, että näin on sillä euroja ne minunkin eurot on yhtälailla, kun konsolipelaajan. Aika on tullut päätökseen, että pc-pelaajan pitää nöyristellä, kuin toisen luokan kansalainen.

Kehittäjille ja julkaisijoilla sellasta viestiä, että jos pelinne ei julkaise pc:llä tasan samana päivänä, kun konsoleilla ja se ei ole muutenkin kaikin puolin asiallinen, niin jätän pelinne kylmäati ostamatta, paitsi jos syystä tai toisesta satun haluamaan nimenomaan konsoliversion.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tuskin ne mitään kovin vaativaa voivat olla kun muistaa tosiaan sen, että konsoleillekin on peli tulossa ja että nuo Bethesdan pelit (tietyt ainakin) eivät yleensä mitään kauheita vaadi.