Saints Row palaa ensi vuonna – nyt suksitaan Helvettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Saints Row palaa ensi vuonna – nyt suksitaan Helvettiin

29.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
14

Deep Silver ja Volition ovat julkistaneet seuraavan Saints Row -seikkailun. Tammikuun 30.  päivä niin Xbox Onella, PlayStation 4:llä, Xbox 360:llä, PlayStation 3:lla kuin pc:lläkin hämminkiä saapuu aiheuttamaan Saints Row: Gat Out of Hell.

Deep Silverin mukaan Gat Out of Hell ei ole varsinaisesti kokonaan uusi täysiverinen peli, vaan itsenäinen lisäosa Saints Row IV:lle. Uusin seikkailu onkin siinä mielessä erikoinen, että siinä pääosassa nähdään nyt Johnny Gat ja Kinzie, jotka lähtevät pelastamaan aiempien Saints Row -pelien sankaria Helvetistä Saatanan järjestämältä pakkoavioliitolta.

Gat Out of Hellia ovat työstäneet yhteistyössä sekä edellisistä Saints Row -peleistä tuttu Volition että myös High Voltage Software, joka tunnetaan tähän mennessä lähinnä erilaisista käännösprojekteistaan. Laajennuksessa tutustumaan päästää kokonaan uuteen New Hades -kaupunkiin, joka tuttuun Saints-tyyliin on hulluilulle avoin hiekkalaatikko.Supervoimatkin palaavat ja nyt uusien syntisten aseiden kera.

Päivitys kello 22.17: PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle Gat Out of Hell saapuu osana alkuperäisen Saints Row IV:n uudelle sukupolvelle päivitetty Re-Elected -versiota. Euroopassa kutkin Gat Out of Hell -paketit julkaistaan 30. päivä tammikuuta.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Toivottavasti pelin vaikeustaso on nimensä veroinen.

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors

Olisin toivonut maksimissaan kakkosen tasoista touhua, en tämmöistä perseilyä :( Harmi.

Käyttäjän sotasika kuva
sotasika

Työstäisivätpä astetta parempaa Saints Row 5:sta ja näyttäisivät sen E3 ensi vuonna. Jospa tää oli tämmönen sivuprojekti. Tulee vissii hommattua kuitenkin. x)
Nehän sanoivat että alkuperäinen Saints Row 4 peli tulee niin PS4 kuin One:llekin. Saisivat pistää kaikki miljoona dlc:tään siihen samaan pakettiin kohtuuhinnalla.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus käyttäjältä Mavors

Olisin toivonut maksimissaan kakkosen tasoista touhua, en tämmöistä perseilyä Harmi.

Nimenomaan Saints Row 3:ssa koko sarja vihdoinkin löysi sen oman identiteettinsä, eli täysin pääntöntä ja pähkähullua menoa, kaksi ensimmäistä peliä olivat niin mielenkiinnottomia ja unohdettavia tekeleitä kuin vain olla voi. Joten hyvä vain että sarjaa jatkalla samalla linjalla, tämä on nimenomaan se asia, joka erottaa Saints Rowin kilpailijoista.

Käyttäjän DittoDude kuva
DittoDude

Niin huono pelisarja että kehittäjätkin saisivat suksia helvettiin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tykkään Saints Rowsta, varsinkin kolmannesta osasta, siinä oli sopivasti tätä päättömyyttä ilman liian yliluonnollisia juttuja. Annan vielä tämän osan anteeksi nelosen lisäksi vaikka kohtuu viihdyttävä olikin, sekä myös sen, että tämä on edelleen samalla enginellä ja mitä ilmeisimmin cross-gen räpellys. Vitosen pitää sitten olla jo aidosti "next-gen" ja mielummin palata maan pinnalle ja antaa vaikka jotain tosi kovaa jengitoimintaa vaikka sitä halveksunkin oikeassa elämässä.

Edit: Jaa siinä videon otsikossahan se luki "standalone expansion". Selittänee paljon.

Käyttäjän Jolixir kuva
Jolixir

Ei voi V*/%& olla todellista että tää sarja ei suostu kuolemaan ja saa silti jengin hajoamaan liitoksistaan. Kiitos teidän tyylisten pelaajien saamme myös nauttia nykymaailmassa monesta muusta yhtä hienosta pelisarjasta jotka peliteollisuuden syöpiä nykyisin koska ostatte ja tuette omasta mielestäni kaupallista PAskaa..Tuskin tarvitsee nimetä niitä...tai sitten vaan olen itse niin väärässä ja en tajua niitten hienoutta,

Käyttäjän Jarppa kuva
Jarppa
Lainaus käyttäjältä Jolixir

Ei voi V*/%& olla todellista että tää sarja ei suostu kuolemaan ja saa silti jengin hajoamaan liitoksistaan. Kiitos teidän tyylisten pelaajien saamme myös nauttia nykymaailmassa monesta muusta yhtä hienosta pelisarjasta jotka peliteollisuuden syöpiä nykyisin koska ostatte ja tuette omasta mielestäni kaupallista PAskaa..Tuskin tarvitsee nimetä niitä...tai sitten vaan olen itse niin väärässä ja en tajua niitten hienoutta,

Jos nyt sammutat sen koneen ja painut pehkuihin rauhottumaan ennen kuin aiheutat vielä vaaraa joillekkin.

Toivottavasti peli omaa teemaansa sopivan soundtrackin, ainakin traileri viittaisi näin :) Ja uusi Saints Row kelpaa lähes aina.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Standalone expansion mikä lasvaa niin isoks et se julkaistaan sit lopulta saints row 5.:)

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Saint Row IV on vielä pelaamatta, niin pitää toi Ps4 versio hommata ens vuonna. Onneksi en kerennyt ostamaan Ps3:lle Goty versiota :).