Saints Row palaa entistä kahjompana / Uutiset / pelaaja.fi

Saints Row palaa entistä kahjompana

15.03.2013 // Kirjoittanut: Aleksi Kauhanen
18

Saints Row -sarja tekee paluun Deep Silverin nimissä.

Alunperin jo Saints Row: The Third -pelin julkistamisen kynnyksellä pelin kehittäjät kertoivat työstävänsä neljättä osaa sarjaan. Toukokuun kolmas päivä 2012 sen julkaisija THQ julkisti erillisen, itsenäisen lisäsisältöpaketin Saints Row: Enter The Dominatrix -pelin, jonka myöhemmin kerrottiin olevan sarjan neljäs osa.

THQ:n tehtyä konkurssi tammikuun 2013 alussa Saints Row -pelisarjan oikeudet osti Deep Silver -pelistudio, jonka käsissä jatkettiin Enter The Dominatrixin kehitystä. Nyt peli julkistetaan nimellä Saints Row IV.

Pelin tarina kertoo Saints-jengin johtajan nousseen Yhdysvaltojen presidentin virkaan. Lokoisan oleskelun jengi voi unohtaa, kun alienit hyökkäävät maapallolle ja siirtävät Saintsit uuteen ulottovuuteen. Siellä pelaaja pääsee käsiksi alien-teknologiaan supervoimilla kuorrutettuna. Pelaajan tehtäväksi jää pelastaa maailma alienien valtaukselta.

Saints Row IV julkaistaan nykyisille konsoleille ja pc:lle 23. elokuuta. Katso traileri ohesta.

Lähde: Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän vizix kuva
vizix

Kolmonenkin oli todella tylsä peli, joten tuskin tämäkään hätkäyttää. Mutta enköhän osta.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Kolmonen oli ihan helmi joten varmasti menee ostoon heti julkasussa.

Käyttäjän Playboy kuva
Playboy

Kunnon traileria odotellessa..

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Kyllä huomaa, että tämän oli alunperin tarkoitus olla kolmosen dlc. Näyttää täysin samalta ja siitä syystä en osta ennen kuin hinta on korkeintaan 20e tai vielä vähemmän riippuen sisällöstä.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus käyttäjältä vizix

Kolmonenkin oli todella tylsä peli, joten tuskin tämäkään hätkäyttää. Mutta enköhän osta.

Saints Row the Third oli viihdyttävämpi kuin vaikka tylsä GTA IV....mutta sama mieltä partajeesuksen kanssa kyllä, selvästi näkee että oli alunperin tarkoitus olla vain laajennus....ei tätä tosiaankaan täysihintaisena osta (kuten ei juuri mitään muitakaan pelejä enää nykyään), mutta jos meno on edellistäkin peliä kahjompaa, niin eiköhän tuo tule joskus ostettua

Käyttäjän Anthigon kuva
Anthigon

Kolmonen oli yksin pelatessa kaikesta kahjoudesta huolimatta tylsää, mutta kaverin kanssa rällästäessä kaikki meni vain niin överiksi, ettei voinut kuin nauraa. Mielenkiinnolla odottelen.

Käyttäjän TheCpp0 kuva
TheCpp0 (ei varmistettu)

Itehän tykkäsin kolmannesta todella paljon, ihmettelen kyllä suuresti miten joidenkin mielestä se on tylsä ja ei ollut pelaamisen arvoinen. Vihaajat vihaavat mutta minä ainakin odottelen tätä peliä innolla.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Jah voisikohan tuosta enää överimmäksi mennä? Piti käydä katsomassa tuo video kun kuvassakin oli Once upon a time in mexico elokuvasta pöllitty kitarakotelo bazooka.

Myönnettäköön että tuo video näytti viihdyttävältä, mutta jo SR2-3 kohdalla tuli todettua että tylsäähän se loppuseltaan oli. Koitin pelata peliä loppuun mutta ei vaan jaksanu, itselläni sentään jää harvoin pelit kesken jos kerran aloitan.

Käyttäjän dominat kuva
dominat

Nyt puhutaan asiaa!! Ennakkotilaan heti kun tulee.Kolmonen oli mielestäni todella hyvä.

Käyttäjän Dynamithix kuva
Dynamithix

Saints Row 3.5.