Saints Row sai mittavan päivityksen – Bright Future -päivitys toi yli 200 bugikorjausta / Uutiset / pelaaja.fi

Saints Row sai mittavan päivityksen – Bright Future -päivitys toi yli 200 bugikorjausta

20.11.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
1

Kehittäjä Volition on julkaissut ison päivityksen uuteen Saints Row -peliinsä.

Saints Row'n ensimmäisen ison päivityksen painopiste on ennen kaikkea pelikokemuksen korjaamisessa. Päivityksen kerrotaan korjaavan yli 200 bugia, joista iso osa keskittyy pelin vakauden ja yhteistyötilan parantamiseen. Lisäksi Volition kertoo alkaneensa lisätä peliin uusia toimintoja, jotka tekevät pelaamisesta sujuvampaa ja palkitsevampaa.

Kehittäjän mukaan päivitys on vasta alkua Saints Row'n taipaleelle. Pelin luvataan saavan tukea uusien päivitysten muodossa niin tänä vuonna kuin tulevaisuudessakin. Bright Future -päivityksen korjauslista on luettavissa kokonaisuudessaan tämän uutisen lähdelinkistä.

Elokuussa julkaistu Saints Row sai varsin nuivan vastaanoton niin pelaajilta kuin kriitikoiltakin. Emoyhtiö Embracer Group ilmoitti äskettäin siirtävänsä Saints Row -kehittäjä Volitionin Borderlands-pelisarjan taustalta tutun Gearbox Softwaren alaisuuteen.

Lähde: Volition

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän GrumpyOldMan kuva
GrumpyOldMan

Tämä peli tuli pelattua PS5:sella läpi. Sarjan aiemmista peleistä ei ole kokemusta, mutta tästä tykkäsin kovasti. Sopivan älyvapaa huumori ja hyvin kirjoitetut pää- ja sivuhahmot antoivat iloa tuntikausiksi.

Peli kyllä kaatuili vähintään kerran päivässä ja joidenkin tehtävien kohdalla oli jotain triggausongelmia, mutta muuten se toimi aika lailla ongelmitta. Oliko PC-versio sitten enemmän rikkinäinen?