Saints Row -sarjan seuraava osa julkistetaan ensi vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Saints Row -sarjan seuraava osa julkistetaan ensi vuonna

21.11.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2
Saints Row, Volition, Koch Media, THQ Nordic AB

Aiemmin tänä vuonna THQ Nordic AB paljasti uuden Saints Row -pelin olevan jo kehitteillä, ja nyt yhtiön alaisuudessa olevan Koch Median toimitusjohtaja Klemens Kundratitz on vihjaillut virallisen julkistuksen osuvan ensi vuodelle.

Saints Row on hyvin lähellä sydäntämme ja kerromme siitä lisää ensi vuonna. Juuri nyt haluamme vain ilmoittaa, että peli on tulossa ja siitä tulee mahtava, Kundratitz paljastaa haastattelussa.

Jatko-osan kehityksestä vastaa aiempien osien takana ollut Volition. Kundratitz kertoo julkaisijan antaneen studiolle kaiken sen tarvitseman ajan, jotta pelistä saataisiin mahdollisimman hyvä.

Pelisarjan edellinen osa, Saints Row: Gat Out of Hell, julkaistiin vuonna 2015. Sitä seurasi vuonna 2017 samaan universumiin sijoittunut floppi Agents of Mayhem, jonka myötä studiossa tehtiin irtisanomisia.

Lähde: Games Industry

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Tuleepa äkkiä, toivottavasti peli ei ole julkaisussa yhtä buginen kun Agents of Mayhem. Haluaisin vielä tietää pelistä lisää, kuten mihin aikajanaan se sijoittuu.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Gat out of Hell on asennettu joskus vähintään vuosi sitten eikä vieläkään ole ehtinyt sitä pelata. Nelosen sentään pelasin.

Nostoja