Saints Row teki aikoinaan tuloaan myös PSP:lle – pelimuumio esillä ensi kertaa / Uutiset / pelaaja.fi

Saints Row teki aikoinaan tuloaan myös PSP:lle – pelimuumio esillä ensi kertaa

23.01.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
2
Saints Row teki aikoinaan tuloaan myös PSP:lle – pelimuumio esillä ensi kertaa

Saints Row -kehittäjä Volition on aloittanut kevätsiivouksen aikaisin.

Studion pölyisimmistä kätköistä on nyt kaivettu esiin seitsemän vuotta sitten peruttu PSP-peli Saints Row Undercover, joka oli päässyt unohtumaan jo kehittäjiltä itseltäänkin. Saints Row 2 -käsikonsolikäännöksenä alkunsa saanut Undercover muuntui pian itsenäiseksi projektiksi, ja tarkoituksena oli ahtaa PSP:n pienelle ruudulle kokonainen avoin maailma tuttuun Saints Row -henkeen.

Käsikonsolikehitys ei kuitenkaan ole Volitionin heiniä, eikä hommaan hankitun ulkopuolisen studion työn jälki lopulta miellyttänyt julkaisija THQ:ta. Projekti peruttiin ennen, kuin sitä oltiin ehditty näyttää suurelle yleisölle, joten se painui unholaan kaikessa hiljaisuudessa.

– Emme kokeneet, että tekele täytti odotuksia siitä, millainen Saints Row -pelin kuuluisi olla, studiolaiset kertovat Undercoveria muistelevalla uudella videolla.

Volitionin koostama nostalgiavideo pelistä on liitetty kokonaisuudessaan alle.

Vaikka pätkä on haastattelupainotteinen, pelistä tullaan näkemään lisää ensi torstain ja perjantain välisenä yönä studion Twitch-kanavalla. Lähetys alkaa puoliltaöin Suomen aikaa.

Lähde: Polygon, GameSpot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Noh, ei tästä olisikaan saanut mitään muistettavaa tekelettä. Olisivat vain tehneet Chinatown warssin tyyllin isometrisen pelin.

Olisi muuten mielenkiintoista saada liikkuvaa kuvaa Elder scrolls nelosen psp versiosta. Psp ja oblivion sattuivat vain olemaan tuohon aikaan parhaimmat jutut ikinä ja olisin varmasti upottanut peliin kymmeniä ja taas kymmeniä tunteja.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä Portable

Noh, ei tästä olisikaan saanut mitään muistettavaa tekelettä. Olisivat vain tehneet Chinatown warssin tyyllin isometrisen pelin.

Tämä tuli heti itselläkin mieleen. Kädessä kuljetettavassa laitteessa jossa on vähemmän nappeja, pienempi ruutu ja pelataan liikkeessä huonolla ruudunpäivityksellä pitää pelien ollakin sillä silmällä tehtyjä että ne toimisi paremmin.