Säkkipojun paluu lähestyy, LittleBigPlanet 3:n julkaisupäivä paljastettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Säkkipojun paluu lähestyy, LittleBigPlanet 3:n julkaisupäivä paljastettiin

30.07.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
LittleBigPlanet 3 päivättiin viimeinkin

Tasoloikkapelisarja LittleBigPlanetin ja pelin sankari Säkkipojun uuden konsolisukupolven debyytti lähestyy hitaasti, mutta varmasti.

Julkaisija Sony on paljastanut Pohjois-Amerikan PS Blogissa LittleBigPlanet 3:n ilmestyvän PS3:lle ja PS4:lle 18. marraskuuta. Luovuuteen kannustavalle pulmanratkaisutasoloikalle paljastettiin myös tukku jälleenmyyjäkohtaisia ennakkotilausetuja, kuten asupaketteja sekä Säkkipoju-pehmolelu.

Tällä kertaa paljastetut ennakkotilausedut ovat kuitenkin näillä näkymin tarjolla vain Pohjois-Amerikassa. Eurooppalaisten pelaajien LittleBigPlanet 3 -ennakkotilaustarjoukset sekä tarkka julkaisupäivä paljastetaan lähiaikoina Euroopan PS Blogissa.

LittleBigPlanet 3:n kehistystyöstä vastaa Sumo Digital -studio, joka oli avustavassa roolissa LittleBigPlanet 2:n kehitystyössä. Sumo Digitalin tukena peliä kehittävät nimeämättömän PS4-projektinsa pariin siirtynyt LittleBigPlanet-studio Media Molecule sekä Sonyn sisäinen XDev Europe -studio.

Lähde: PS Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Monet Platinum Trophyt on jääny hommaamatta peleissä, jotka vaatii niin perkeleesti yhteisöllisyyttä. Yksinpelaaja kun muutenki oon lähes täysin. Little Big Planetit on ollu meikälle kuitenki poikkeus, sillä LBP 1 + 2:sta oon hommannu Platinumin. Jokin näissä vetoaa!

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Odotetaan innolla täälläkin.