Salahankkeesta paisunut jo maailman suurin peliprojekti / Uutiset / pelaaja.fi

Salahankkeesta paisunut jo maailman suurin peliprojekti

7.03.2007 // Kirjoittanut: LassiK
2

Yli 20 000 pelaajaa osallistuu maailman suurimpaan peliprojektiin! Aiemmin uutisoimamme legendaarisen pelintekijän Dave Perryn ja Acclaim-studion Top Secret -projekti on kerännyt jo nyt valtavan määrän vapaaehtoisia. BBC-televisiokanavan haastattelussa Perry uskoo osallistujamäärän ylittävän lopulta 100 000 sisällönluojaa. "Jos edes yksi prosentti heistä on päteviä, homma alkaa rullata", Perry sanoo.

Top Secret -hanke tarjoaa tavallisille pelaajille mahdollisuuden osallistua ison nettiroolipelin luomiseen. BBC:n jutussa inspiraatioiksi mainitaan muun muassa fanien aikanaan tekemä Counter-Strike. Perry vinkkaa, että todennäköisesti pelin tuotantoa seurataan pelitaloissa ympäri maailmaa ja se voi tarjota monille kanavan päästä pelialalle.

Projektilla on myös varaventtiili. Mikäli pelaajat eivät pysty luomaan laadukasta sisältöä, "peli pystytään silti toteuttamaan", Perry sanoo.

Top Secretin tueksi järjestetään myös kilpailu, jossa yksi ihminen voittaa itselleen ammatin. Perry valitsee parhaan sisällönluojan pelin ohjaajaksi.

Tutustu ja liity hankkeeseen täällä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Onhan tuo koko projekti jotain uutta ja ihmeellistä, mutta en oikeen usko että noin monella eri mielipiteellä hirveän sopusointuista peliä saada aikaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Dave Perry on huijari hypemies. Pelin ympärille yritetään rakentaa hypeä kuten juuri kuopatulle PC Pelaajalle.:D