Salainen viesti Cyberpunk 2077 -videolla. Onko kyseessä Witcher 3? / Uutiset / pelaaja.fi

Salainen viesti Cyberpunk 2077 -videolla. Onko kyseessä Witcher 3?

11.01.2013 // Kirjoittanut: Valtteri Hyttinen
5

The Witcher -peleistä tunnettu CD Projekt RED julkaisi eilen odotetun teaserin Cyberpunk 2077 -pelistään. Internetin Sherlockit ovat jo löytäneet piiloviestin videolta.

Viesti löytyy vain kahdesta ruudusta, eli se on näkyvillä vain vajaan kymmenesosasekunnin. Aikakoodi on 0:02:20:1-0:02:20:02. Luettavampaan muotoon muokattu ruutukaappaus löytyy alta. Klikkaamalla näet kuvasta täysikokoisen version.

Ohessa suomennettu viesti:

Pidätkö viimeisimmästä luomuksestamme? Me todella toivomme niin! Saatat muistaa, että me olemme lähetelleet tälläisiä salaisia viestejä teille aikaisemminkin. Tämä on meille loistava väylä keskustella kanssanne byrokratiasiansaksan sijaan. Aloitetaan!

Ensinnäkin – huomasitteko kaikki pienet yksityiskohdat kiusoitteluvideossamme (kyllä, se on vain teaseri, julkaisemme kunnollisen trailerin myöhemmin)? Jos Cyberpunk-maailma on teille tuttu, voitte panna merkille monia asioita, kuten implantit, ihon ja suuryritysten logot. Toivotamme onnea uusien yksityiskohtien bongailuun!

Teitä varmasti kiinnostaa julkaisupäivä. Pelin on tarkoitus valmistua vasta 2015, mutta todellisuudessa julkaisupäivä on mallia: kun se on valmis. Julkaisemme Cyberpunkin kun olemme vakuuttuneita sen täydellisyydestä, viimeistelystä ja mahtavuudesta. Haluamme tehdä pelistä perseelle potkivimman futuristisen roolipelin ikinä. Saattaa kuulostaa hurjalta, mutta se on oikeasti tavoitteemme. Tuomitkaa se kun olemme julkaisseet pelin.

Okei, saatatte myös ihmetellä miksi julkistimme pelin näin aikaisessa vaiheessa. Syynä on se, että kasaamme vasta kehitystiimiä. Joten, jos olet lahjakas mies tai nainen, olet valmis työskentelemään erilaisessa yrityksessä (pelit määrää, tylsä yritystoiminta imee!) äärimmäisen kunnianhimoisen projektin parissa, lähetä meille hakemuksesi juuri nyt: careers@cdprojektred.com

Niin, haluatte varmasti tietää millainen peli Cyberpunk 2077 tulee olemaan? Lyhyt kuvaus siitä on tarinavetoinen, epälineaarinen vapaan maailman roolipeli, joka perustuu hyvin tunnettuun Cyberpunk –pöytäroolipeliin. Avoimien pelimaailmojen kanssa olemme valmistumassa vasta nyt mestareiksi ja uskomme epälineaarisen pelimekaniikan ja erinomaiseen tarinankerronan yhdistelmän tuottavan jotain aivan uutta. Hmm. Kerromme asiasta lisää pian!

Eikä tässä vielä kaikki uutiset. Olemme valmiit paljastamaan toisenkin projektimme pian. Se on paljon lähempänä valmista, ja kyllä, sekin perustuu täysin avoimeen maailmaan, jossa on todella jännittävä tarina. Saatatte jo arvata mitä peliä tarkoitamme ;-) Helmikuun viides päivä kaikki tulee selviämään.

Joten pysykää kuulolla, sillä meillä on melko paljon asioita näytettävänä ja kerrottava hyvin pian!

Odotamme sinua uusilla keskustelufoorumeillamme, jotka nimesimme Afterlifeksi. Minkä muunkaan nimen olisimme voineet valita? :)

CD Projekt RED -tiimi

Lähde: Complex

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kabanossi kuva
Kabanossi

Aivan loistavaa tiisausta. Arvostan.

Käyttäjän Pohjalaanen kuva
Pohjalaanen

Tuossa viikko sitten tuli Witcher 2 pelattua läpi ja jatkoa jäin kaipaamaan. Erittäin loistava peli. Jos et ole pelannut, niin nyt heti ostamaan se. Kolmatta osaa odotellessa ja taitaapi se jo ensi vuonna ilmestyä.

Cyberpunk 2077 vaikuttaa kyllä erinomaiselta jo nyt.

Käyttäjän Anthigon kuva
Anthigon

Tässä viime aikoina Witcher -kirjoja käsiini saaneena ja yhden luettuani jäin kuolaamaan lisää pelattavaa kyseiseen maailmaan pohjustuen. Molemmat pelit on kahlattu kerran huolella läpi, mutta kyllä uusintarundin aika on hyvin pian. Hieman petyin kun tajusin, että tekijöiden seuraava projekti ei olisikaan Witcheriin liittyvä, mutta tämä teksti antaa toivoa paremmasta. Vaikka Cyberpunk 2077 vaikuttaakin äärettömän mielenkiintoiselta, maistuisi itselle se seuraava Witcher vielä paremmin.

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Kuumottaa pelkkä ajatuskin Noituri 3:sta!

Käyttäjän tontsa91 kuva
tontsa91

Mikä muukaan? 5. helmikuuta julkistetaan Noituri 3. Luvassa on ilmeisesti entistä avoimempi maailma.

CD Projekt RED on paras studio ikinä.

Nostoja