Kesän hiljaiset ajat ovat ohitse, sillä tällä viikolla myyntiin tulee jopa kuusi uutta ja kovatasoista peliä, ja lähes kaikki niistä saapuvat vieläpä samana päivänä.

Tiistai 20.8.

Divekick – Kahden napin taistelupeli, joka riisuttujen mekaniikkojensa myötä tarjoaa mielenkiintoisen näkökulman genreensä. Peli nähdään ensin pc:llä ja pian myös PlayStation 3:lla ja Vitalla.

Keskiviikko 21.8.

Flashback HD – Tasohyppelyklassikon kauniimpi versio ilmestyy Xbox Liveen osana Summer of Arcade -kampanjaa. 

Torstai 22.8.

Skullgirls – Konsoleilla jo hullaannuttanut täysin naishahmoista koostuva 2D-mätkintä saa viimein pc-versionsa.

Perjantai 23.8.

Disney Infinity – Disney haastaa Skylanderit pelissä, jossa Disneyn ja Pixarin sankarit muuttuvat keräiltävistä leluista pelihahmoiksi, kun ne asetetaan erikoisjalustalle. On helppo ennustaa, että tästä tulee vuoden pelihitti. Pelattavina leluhahmoina ovat mm. Ihmeperheen jäsenet, Jack Sparrow ja Toy Storyn, Carsin sekä Monsterien tutut sankarit.

Saints Row IV – Rikosjengin johtajasta tulee USA:n presidentti, Matrixissa suihkiva supersankari ja ihmiskunnan pelastaja täysin älyvapaassa toimintapelissä.

Splinter Cell: Blacklist – Vanha hiiviskelysankari Sam Fisher uudistuu jälleen. Onko vanhasta tyylistä jäljellä tarpeeksi?

The Bureau: XCOM Declassified – Uusin XCOM ei ole edellisen tavoin strategiaa vaan taktista toimintaräiskettä. Ohessa pelaaja tutkii ufohyökkäyksiä Salaisten kansioiden tapaan, mutta aikakautena on 1960-luku hienoine hattuineen.

The Wonderful 101 – Tämä on Wii U:n kesän odotetuin peli jo ilmestyneen Pikmin 3:n ohessa. Voimahaarniskaan pukeutuneet sata supersankaria yhdistyvät ja muodostavat valtavia aseita puolustakseen viattomia.

Lisää luettavaa