Salamurhaa ja kulttuurillisia hetkiä – tässä ovat huhtikuun PlayStation Plus -pelit / Uutiset / pelaaja.fi

Salamurhaa ja kulttuurillisia hetkiä – tässä ovat huhtikuun PlayStation Plus -pelit

31.03.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
13

Odotteletko jännityksellä jo seuraavia PlayStation Plus -pelejä? Noh, Sony on nyt vahvistanut, että seuraava aalto plussapelattavaa tullaan saamaan huhtikuun 8. päivä.

Huhtikuun plussatarjonta on jälleen varsin indiepainotteinen, joskin kulttuurillisesti samalla nyt myös tavanomaista mielenkiintoisempi. Luvassa on nimittäin tällä kertaa niin Alaskan alkuperäiskansojen tarustoon perustuvaa seikkailua kuin myös Islannissa työstettyä tasoloikintaa, mitä ei ihan joka päivä pääse näkemään.

Kokonaisuudessaan lista huhtikuun PlayStation Plus -peleistä näyttää seuraavalta:

  • Tower of Guns (PS4/PS3)
  • Never Alone (PS4)
  • Dishonored (PS3)
  • Aaru's Awakening (PS4, PS3)
  • Killzone Mercenary (Vita)
  • MonsterBag (Vita)

Vielä kirjoitushetkellä PlayStationien plussajäsenet ehtivät käydä lataamassa ilman lisäveloitusta niin CounterSpyn, OlliOlli 2:n, Sherlock Holmes: Crimes and Punishmentsin, Papo and Yo'n, Valiant Heartsin kuin myös Oddworld: New 'n' Tastyn.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Wili kuva
Wili

En pane pahakseni indie tarjontaa. Valiant Hearts oli todella laadukas. Never Alone sijoittuu lempi vuodenaikaani. Oikein tervetullut uusi tulokas Killzone Mercenaryn lisäksi.

Käyttäjän Ravenwood kuva
Ravenwood

Never Alonen hommasin tossa joku kuukaus sitten ja oli kyllä tosi kiva kokemus. Suosittelen kyllä, nyt varsinkin kun saa "ilmaiseksi".

Dishonored tulee ite ladattua aivan ehdottomasti. Pitkään on kiinnostanut, mutta koskaan en oo saanut aikaiseksi ostettua.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

No loppuipas PS+ kohdallani hyvään saumaan kun ei tarjonta nyt kauhean erikoinen ole, ainoastaan Never Alone kiinnostaa. Tosin osasta ei ole tietoa ja parhaan jo omistan noista. Aiempi kuukausi taas sisälsi 3 hyvää tai loistavaa sekä yhden ihan koettavan arvoisen tekeleen.

Lainaus käyttäjältä Ravenwood

Dishonored tulee ite ladattua aivan ehdottomasti. Pitkään on kiinnostanut, mutta koskaan en oo saanut aikaiseksi ostettua.

Todella loistavan tekeleen olet sivuuttanut joten hop hop lataukseen heti kun mahdollista. Itse ainakin mennyt omalle pelien top-listalle. Lisäosat myös todella loistavaa settiä ja istuvat tarinaan mahtavasti. Eivät silti ole pakollista kamaa ja tässä tehdään todella loistavasti noiden suhteen, että emopelin tarina toimii ilman DLC:a mutta DLC laajentaa sitä eri näkökulmalla. Tätä soisi näkevän enemmänkin sen normaalin "leikattiin pari pätkää tuolta ja täältä osaa tarinasta"-tyylin sijasta.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Never alone on ainoa jota en noista vielä omista. Harmi. Mutta kyllä sekin kelpaa.
Killzone mercanerykin tuli juuri ostettua. (Juuri minun aikamaailmassa, eli puoli vuotta sitten)

Itseasiassa Aaru's Awakening:n näyttää mielenkiintoiselta.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä Wili

En pane pahakseni indie tarjontaa. Valiant Hearts oli todella laadukas.

Paitsi että Valiant Hearts ei ole indiepeli.

Never Alone muistelen tekoälyn olevan mitä on. Cooppina siis, mutta koska PS4 niin ei ole kuin yksi ohjain. On se kyllä kumma kuinka PS3 hyväksyy melkein joka ikisen ohjaimen huushollista mukaanlukien dualshock 4, mutta PS4 nipottaa että vain aito ja alkuperäinen kelpaa.

Käyttäjän Jonttu_ kuva
Jonttu_

Taitaa olla Infamous First Light viimeisin PS+ peli jonka olen edes jaksanut ladata omalle pleikkarille. Ei vain jaksa innostaa sitten pätkän vertaa enää nämä indie-pelit ja suurimman osan palveluun tulleista "AAA"-peleistä omistankin jo. Ehkä sitten ensi kuussa jotain hieman parempaa, esimerkiksi niitä isomman luokan pelejä sinne PS4:n puolellekin?

PS. Mercenary yksi Vitan parhaita pelejä, kaikki pistää sen sitten lataukseen jos Vita talosta löytyy.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Killzone Mercenaryn kans tapahtui "vanhanaikainen." Nimittäin meinasin ostaa sen, mut valitsinkin toisen hyvän alennuspelin. Tätä on tapahtunut ja tulee tapahtumaan.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus
Lainaus käyttäjältä Jonttu_

PS. Mercenary yksi Vitan parhaita pelejä, kaikki pistää sen sitten lataukseen jos Vita talosta löytyy.

Jeps. Paljon parempi kuin vaikka ps4:n shadow fall. Kentät voi pelata eri tyylillä läpi ja kaikki upgradet ja muut säilyy aina uuteen läpipeluuseen. Moninpelikin oli varsin jees kun joskus sitä muutaman tunnin team deathmatchina pelasin ja nyt ainakin luulisi porukkaa löytyvän kun "ilmaiseksi" saa.
Tuo on myös niitä harvoja pelejä joka näyttää mihin vitan tehot ihan oikeasti riittää. Ei paljoa häviä ps3:n killzone 2:lle. Lisäksi tatti+kallistus tähtäys toimii hemmetin hyvin kunhan siihen tottuu.

Käyttäjän Krademuzy kuva
Krademuzy

Hitto kun noita indieitä tulee koko ajan lisää PS Plussasta. Vielä on Apotheon ja Transistor kesken, Valiant of Hearts aloittamatta. Katsotaan ehtiikö PS Plus jäsenyyt loppua ennenkuin saan kaikki Plussasta saadut pelit pelattua :D

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Killzonen Vitalle vois laittaa kokeiluun, muuten GaGGaa. Dishonored on hyvä, mutta on se pc:llä niin eipä ole oikein syitä innostua PS3-versiosta.