Salamurhaajat menevät leikkeleiksi Assassin’s Creed IV:n moninpelivideolla

Ubisoft on muistanut fiilistellä myös Assassin's Creed IV:n moninpelin kanssa. Tuore video tarjoaa hieman näkyä siitä, miten salamurhaus onnistuu netissä.

20.9.2013 20:39

Kuten tavanomaisesti Assassin’s Creed -pelien kanssa, on yksinpeli se osa-alue, joka on lopulta aikalailla eniten esillä. Aina ajoittain Ubisoft muistaa kuitenkin muistuttaa myös moninpelin olemassaolosta ja nyt viikonlopun alkaessa on koittanut sellainen hetki.

Tuore Assasin’s Creed IV:n moninpelitraileri fiilistelee aikalailla tutuilla elementeillä. Vaikka ympäristöt ovatkin uudet, on idea verkkopuolen salamurhaamisessa edelleen pääasiallisesti tuttu. Pelaajat juoksevat kartalla ympäriinsä yrittäen saada kohteensa tapetuksi, kun samalla heitä jahtaa takaa jokin toinen pelaaja. Hieman lisäväriä yhteenottoihin tuodaan erilaisilla varusteilla ja kyvyillä.

Videolla nähtävien perinteisempien nettimatsien ohella Black Flag on toki tarjoamassa vielä myös kepeää yhteistyöviihdettä.

Suomessa Assassin’s Creed IV nähdään Xbox 360:llä, PlayStation 3:lla ja Wii U:lla lokakuun 31. päivä. Myöhemmin siitä saavat myös omat versionsa niin pc, PlayStation 4 kuin Xbox Onekin.

Lisää luettavaa