Salamurhapeli Dishonored 2 paljastettiin – katso julkistustraileri / Uutiset / pelaaja.fi

Salamurhapeli Dishonored 2 paljastettiin – katso julkistustraileri

15.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Bethesda on julkistanut virallisesti Dishonored 2:n. PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle matkalla oleva salamurhapeli on kehitteillä alkuperäisenkin Dishonoredin luoneella Arkane Studiosilla, jonka mukaan peli on tarkoitus julkaista ensi keväänä.

Uuden Dishonoredin paljastus tehtiin lyhykäisen trailerin voimin. Se vahvistaa, että edellisosan päähenkilönä toimineen Corvo Attanon ohella uusi peli tarjoaa mahdollisuuden valita pelattavaksi hahmoksi tällä kertaa myöskin naishahmo Emily Kaldwinin. Kummankin hahmon kerrotaan omaavan omat erikoiskykynsä, ja kehittäjät ovat lisäksi jälleen luvanneet, että halutessaan pelin voi jälleen läpäistä tappamatta ketään.

Lupauksena on myös annettu, että seikkaillessa tekemään päästään merkittäviä päätöksiä, jotka vaikuttavat merkittävästi pelin maailmaan.

Dishonored 2:n rinnalla julki on tuotu nyt myös PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle matkalla oleva Dishonored: Definitive Edition. Nimensä mukaisesti kyseessä on graafisesti ehostettu versio ensimmäisestä Dishonoredista, joka sisältää myös kaiken peliin julkaistun lisäsisällön. Definitive Edition on tarkoitus julkaista tulevan syksyn aikana.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Ihan mukava nähdä, että tämä Thieffin henkinen jatko saa oman jatko-osansa.

Käyttäjän pingviini kuva
pingviini

Corvo is back! Hienoa nähdä että yksi mestariteos saa jatkoa.

Käyttäjän Slipoveri kuva
Slipoveri

Loistava uutinen!

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Napata tuo Definitive Edition sit jostain sikahalvalla, kuten Sleeping Dogsin PS4 vastaava nyt 11,95 Storessa.

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Olihan tätä jo odotettukin! Tästä olisin halunnut kuulla enemmänkin tietoa!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Sellainen uutinen että riittäisi itselleni näiltä E3:lta. Tosin olisi ihan "kova" jos vaikka se Red Deadin jatko-osa myös ilmoitettaisiin.

Emilyn mukanaolo pelattavana vaikutti ensin oudolle mutta videon kautta tuli hyvät fiilikset asian suhteen. Todella upeita uusia kikkoja ja erityisesti vastustajien valmistautuminen ja varustus/puolustus oli hienoa! Tämä tulee olemaan jotain niin hienoa.

Ja tämä on todellakin, kuten jo ensimmäinen osa todisti, se Thief mitä uuden osan olisi ollut syytä olla. Siitäkin huolimatta että Dishonored on enemmän salamurhausta kuin varastelua.

Ja ilmeisesti oli pakko pistää väkisin moninpeli tähänkin, ainakin näin netti kertoo (kuten myös että 2016 ilmestyy). Yksi parhaista pelin seikoista oli se että mitään väkinäistä multiplayeria ei ollut mukana.

Käyttäjän juhog kuva
juhog

Bethesda veti kyllä kovan aloituksen E3:lle! Mielenkiintoista nähdä, pystyvätkö muut pitämään tahtia yllä omissa pressitilaisuuksissaan.

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

Jees, pelasin juuri hiljakkain esinsimmäisen osan ja olihan se varsin hyvä. Toivottavasti jollain tapaa vähän kuitekin uudistuu ettei ihan pelkältä lisälevyltä tunnu. Mutta tässä on ehdottomasti jotain mitä ensi vuonna odottaa.

Käyttäjän Dynamithix kuva
Dynamithix

Vaikka pelkkä CGI-traileri olikin, niin kyllähän tämä sai melkoisen hypen aikaan. Mielenkiinnolla odotan miten Emilyllä ja Corvolla pelaaminen eroaa toisistaan.

Nostoja