Salipäälliköt! Rakettiryhmä! Elite Four! Ja Green!? Pokémon Let's Gon vastustajat esiintyvät uutuustrailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

Salipäälliköt! Rakettiryhmä! Elite Four! Ja Green!? Pokémon Let's Gon vastustajat esiintyvät uutuustrailerilla

7.11.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Pokémon Let's Go: Pikachu- ja Eevee ovat saaneet vielä ainakin yhden trailerin ennen lähestyvää julkaisuaan. Video nojaa paljon varsinkin nostalgisiin hetkiin, sillä se käy läpi pelin isompia vastustajia näyttäen niin salipäälliköitä, Rakettiryhmää kuin Pokémon-liigassa odottavaa Elite Fouria.

Tuttuina kasvoina vilahduksen videolla tekevät yhtälailla myös alkuperäinen Pokémon-sankari Red, tämän kilpakumppani Blue sekä peleissä ensimmäistä kertaa samaan aikaan näiden rinnalle nostettu Green. Green on tähän asti tunnettu paremmin Pokémon-sarjakuvista, joihin tämä luotiin perustuen ensimmäisistä Pokémon-roolipeleistä leikatuksi joutuneeseen naispuoliseen sankarihahmoon.

Pokémon Let's Go Pikachu ja Eevee iskevät Switchille ensi viikolla 16. marraskuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Ainoa asia, joka tässä uudessa versiossa harmittaa, on Pokemon Gosta napattu tyyli pyydystää taskuhirviöitä. Yleensä pelaan handheld-tilassa, joten en pahemmin perusta joy-conien heilutuksesta. Silti Let's Go on ennakkotilattu (ja Meltan on pelkkää bonusta).

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Vanhojen sankarien myötä kyllä nousi kiinnostus kattoon, onneksi tyttöystävä aikoo hankkia pelin<3 Ja taitaa pelien Green-tyttö kulkea nykyään virallisestikin nimellä Leaf.

Nostoja