Sam & Max Xbox 360:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Sam & Max Xbox 360:lle

2.03.2009 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
15

Sam & Max -episodit saapuvat ladattavaksi Xbox Live Arcadeen. Season One ja Season Two julkaistaan Xbox 360:n verkkopalvelussa. Pelien julkaisupäivästä ei toistaiseksi ole vielä tarkkaa tietoa, mutta kovin pitkäksi odottelun ei pitäisi venyä.

PlayStation 3 -versiota ei toistaiseksi vielä vahvistettu, mutta sitä ei myöskään ole suljettu pois. Sam & Max -pelejä on tähän asti nähty pc:llä ja Wiillä.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

taitaa olla rekuselle aika tuskaa kun joutunu kirjottaan 2 uutiseen PC jota se yleensä tuntuu hyljeksivän kun moni multriplättäri uutisesta jätetään pc alusta pois

Käyttäjän finngamer kuva
finngamer

Kaksiulotteisia Lucasartseja kaivataan!

Käyttäjän Ruucsa kuva
Ruucsa

Toivottavasti tulee myös PS3 Storeen. :) Testannut joskus PC:llä ja oli ihan lupsakkaa menoa :D kyllähän nämä sitten voisi vetäistä läpi jos saadaan storeen.

Käyttäjän Guybrush kuva
Guybrush

"Kaksiulotteisia Lucasartseja kaivataan!"

Todellakin. Vaikka Monkey Island 4 ja Grim fandango ovatkin hyviä pelejä, niin kyl diggaan enemmän 2D point n' click peleist. Sama pätee Broken Sword sarjaan. Saatan silti hankkia Arcadesta nämä S&M pelit...hyvää huumoria kuitenkin tiedossa.

Käyttäjän Newfriikki577 kuva
Newfriikki577

Nää kiinnostaa, seikkailu pelejä en oo pelannu vuosiin.

Käyttäjän Chopperi kuva
Chopperi

Hmm onko mitään tietoa julkaistaanko season 3 samaan aikaan live arcadessa kuin PC:llä? Peli tulee kuitenkin ostettua sille mille se ensimmäisenä julkaistaan.

Käyttäjän LordZalor kuva
LordZalor

Hauskojahan nuo on.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

PC:llä tuo Season 1 on, mutta meinasin sen Wiille kkin hommata, mutta jos nyt tulisi myös PS3:lle niin sille sen sitten ennemmin ostan. Boxille ei oikein jaksa ostella.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

^ ja miksiköhän? Ai, koska et omista sitä!

Käyttäjän JaKuBo kuva
JaKuBo

Taas PS3 syrjitään..

Nostoja