Samurai-soturit täyttävät PlayStationit ruumiilla loppuvuodesta / Uutiset / pelaaja.fi

Samurai-soturit täyttävät PlayStationit ruumiilla loppuvuodesta

3.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Dynasty Warriorsin alisarja Samurai Warriors on jatkumassa vielä Euroopankin maaperällä. Lokakuun 24. päivä julkaisunsa on täkäläisillä markkinoilla näkemässä nyt Samurai Warriors 4, jonka pelaaminen tulee onnistumaan niin PlayStation 3:lla, Vitalla kuin myös PlayStation 4:lläkin.

Kymmenvuotiaan sarjan tuorein osa on tarjoamassa pelattavaksi 55 soturia, joita voi uutukaisessa käyttää yhdessä taistelussa kerralla kahta kappaletta. Toiminta itsessään nojaa vuorostaan jälleen suurten ihmismassojen höystämiseen, missä apua tällä kertaa tarjoavat esimerkiksi sellaiset kikat kuin hyper-, raivo- ja mahtihyökkäykset.

Samurai Warriors 4:ää pääsee pelaamaan yhteistyötilassa niin PS4-, PS3- kuin myös Vita-versionkin välillä. Myös tallennuksiaan voi siirtää alustalta toiselle.

Japanissa Samurai Warriors 4 julkaistiin alkujaan viime maaliskuussa PlayStation 3:lle ja Vitalle. PlayStation 4 -versio julkaistaan maassa syyskuussa.

Lähde: Tecmo Koei

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Tää tulee kyl hankittua, pääsee taas pelaan Japanin miekkamestarilla Musashi Miyamotolla.

Käyttäjän jmetsara kuva
jmetsara

Toivottavasti PS4 versioon panostettaisiin kunnolla. DW 8 on PS4:lla aika kesy. Tulee joka tapauksessa hankittua. Kunnon mätkintää ei koskaan ole liikaa.