Sanat ovat aseita norjalaisen kulttikehittäjän Dustborn-toimintaseikkailussa / Uutiset / pelaaja.fi

Sanat ovat aseita norjalaisen kulttikehittäjän Dustborn-toimintaseikkailussa

14.06.2020 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
1
Dustborn

Norjalaisstudio Red Thread Games on julkistanut uuden sarjakuvamaisen toimintaseikkailunsa Dustbornin. Pelistä julkaistiin sekä kiusoittelutraileri että lyhyt pätkä pelikuvaa.

Dustbornin kotisivuilta löytyvä kuvaus kertoo, että pelin päähenkilö on nuori nainen nimeltään Pax, joka on palkattu kuljettamaan mystinen paketti halki vuoden 2030 Yhdysvaltojen – tai siis Amerikan jakautuneiden osavaltioiden. Maata hallitsee autoritaarinen Oikeus-niminen ryhmä, ja Paxin kannoilla ovat myös fanaattiset Puritaanit. Paxin pitää sanojensa voimalla värvätä itselleen ryhmä yhteiskunnan hylkiöitä, joiden avulla kuljettaa paketti määränpäähänsä. Kiusoittelutrailerilla nähdään, kuinka Pax ja hänen kumppaninsa istuvat robotin ajamassa autossa matkallaan halki amerikkalaisen erämaan kohti sotilaiden miehittämää tarkistuspistettä.

Pelikuvavideolla puolestaan Red Thread Gamesin luova johtaja eli The Longest Journey- ja The Secret World -luoja Ragnar Tørnqvist juontaa kohtausta, jossa Paxin pitää värvätä siskonsa mukaan ryhmään ja "kestää seuraukset". Sekä trailerilla että pelikuvavideolla Dustbornin kerrotaan olevan peli sanojen voimasta, ja Tørnqvistin mukaan tätä pitää käyttää värväyksessä. Paxin ja muiden hahmojen välisiin suhteisiin voi vaikuttaa dialogivalinnoilla ja muulla kanssakäymisellä. Hahmoja voi myös esimerkiksi hallita, manipuloida ja uhkailla maailmasta nauhoitetuilla kaiuilla.

Pelin kotisivuilla sanoja kuvaillaan myös aseeksi. Videolla nähdäänkin, kuinka Pax työntää joukon vihollisia kumoon ilmeisesti ajatuksen voimalla jättimäisen 'Move'-tekstin ilmestyessä hänen eteensä. Ilmeisesti nauhoitettuja kaikuja voi siis hyödyntää myös taistelussa.

Dustborn julkaistaan sekä konsoleille että pc:lle vuonna 2021.

Lähde: Dustborn

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Kaikista viimeaikaisista pelijulkistuksista, niin isoista kuin pienistäkin, tämä on ainoa, joka oikeasti kiinnostaa. Loistavan Draugenin jälkeen on luottoa tekijöihin, ja Diustbornissa näyttää olevan asenne ja sanoma kohdallaan.