Sankariräiskintä Battleborn suljettiin lopullisesti / Uutiset / pelaaja.fi

Sankariräiskintä Battleborn suljettiin lopullisesti

2.02.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
Battleborn, gearbox software, sulkeminen

Battleborn-räiskintäpeli on jäänyt lopullisesti unholaan.

Gearbox Softwaren kehittämän Battlebornin palvelimet suljettiin virallisesti viikonloppuna. Vuonna 2016 julkaistu sankariräiskintä ei saanut missään vaiheessa merkittävää suosiota. Osasyyksi Battlebornin heikkoon menetystykseen pidettiin ajoitusta, sillä peli jäi vain muutamaa viikkoa myöhemmin ilmestyneen Overwatchin varjoon.

Kesäkuusta 2017 alkaen Battleborn oli pelattavissa ilmaiseksi, mutta muutoksesta huolimatta peli ei onnistunut tavoittamaan merkittävää pelaajakuntaa missään vaiheessa. Pelin sisäisten ostosten tarjoaminen päätettiin viime vuonna osana sulkemisprosessia, joka saapui päätökseensä viikonloppuna pelin palvelinten sulkeuduttua.

Lähde: PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Huvitti kun 2K:n verkkokaupassa oli tästä myynnissä alennuksella taidekortteja joissa oli mm. Randy Pitcfordin nimikirjoitus.
Vain pelikuvaa olen katsonut, en innostunut tätä koskaan hankkimaan. Olisikohan pelillä ollut mahdollisuuksia ikinä, jään miettimään.

Käyttäjän Corso kuva
Corso

Hiljainen hetki kaikille niille, jotka omistavat Battlebornin fyysisenä versiona. Saitte hyvän lasinalusen levystä, kansipaperista paperilennokin ja vaihtokotelon jollekin muulle pelille.

Tai tietysti fyysisen kopion voi säilyttää hyllyssä osana surullista online only -pelien historiaa.

Nostoja