Perjantaina harvojen ja valittujen kuluttajien testaukseen saatu uutuusräiskintä Titanfall on avaamassa tulvaporttinsa sepposen selälleen Xbox Onella ja pc:llä. Siinä missä pelin beetatestiin on aiemmin päässyt osallistumaan vain latauskoodia käyttämällä, pitäisi kenen tahansa päästä mukaan testitaistoon vielä piakkoin.

Ensimmäisenä aukeamassa on Titanfallin Xbox One -versio, jonka beeta voi tosin saapua eri pelaajien saataville hieman eri aikaan kuin toisille. Kun avautuminen on kuitenkin tapahtunut, pääsee beetaan käsiksi Xbox Games Store -kauppapaikalta löytyvän New Game Demos -osaston kautta.

Pc-versio saattaa aueta sekin jo vielä noin vuorokauden sisällä.

Täysin avoimen beetatestin myötä kehittäjä Respawn Entertainment saa tehtyä kunnon stressitestin Titanfallin hyödyntämille palvelimille. Pelistudion pomo Vince Zampella on varsin optimistinen sen suhteen, että palvelimet pysyvät testauksen aikana pääasiallisesti kasassa, mutta ruuhka-aikoina jonkinlaista hidastelua voi kuitenkin olla edelleen toki odotettavissa.

Kaupoissa Titanfallin Xbox One- ja pc-kokoversio nähdään Euroopassa maaliskuun 13. päivä. Xbox 360 -versio nähdään pari viikkoa myöhemmin.

Lähde: Major Nelson, Vince Zampella (Twitter)

Lisää luettavaa