Satavuotista sotaa kaikille: Bladestorm saapuu Steamiin asti

Koei Tecmo jatkaa vielä Dead or Alive 5:nkin jälkeen peliensä tuomista Steamiin. Toukokuussa tyrkylle saadaan Bladestorm: Nightmare.

19.2.2015 08:17

Dynasty Warriors -julkaisija Tecmo Koei näyttää toden teolla kiinnostuneen pc-pelaamisesta. Sen ohella, että yhtiö valmistautuu tuomaan maaliskuussa Steamiin Dead or Alive 5: Last Roundin, on se vahvistanut kääntävänsä pc:lle toukokuussa myös Bladestorm: Nightmaren.

Aikaisemmin Bladestorm: Nightmaren on vahvistettu olevan kehitteillä vain PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 3:lle. Japanissa peliä onkin pelailtu konsoleilla jo tammikuusta lähtien, kun taas Eurooppaan konsoliversioiden on odotettu saapuvan maaliskuun 20. päivä.

Saapuessaan Bladestorm: Nightmare tarjoaa laajennetun pelikokemuksen alkujaan vuonna 2007 julkaistusta Bladestorm: The Hundred Years’ War -pelistä. Luvassa on jälleen toiminnallinen strategiaeepos Dynasty Warriors -kehittäjä Omega Forcelta, joskin tällä kertaa perinteinen satavuotiseen sotaan sijoittuva pelin pääkampanja on saanut rinnalleen muun muassa fantasiaväritteisen Nightmare-kokemuksen.

Lähde: Koei Tecmo Europe (Twitter)

Lisää luettavaa