Sateenvarjot ja pyssyt valmiuteen – Risk of Rain 2 toi vaaransa konsoleille / Uutiset / pelaaja.fi

Sateenvarjot ja pyssyt valmiuteen – Risk of Rain 2 toi vaaransa konsoleille

1.09.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Risk of Rain, Risk of Rain 2, Hopoo Games, Gearbox Publishing, yllätysjulkaisu, konsoli, Early Access

Miljoonamyyntejä jo Steamin varhaisjulkaisupelinä juhlinut Risk of Rain 2 on saanut yllätysjulkaisun konsoleilla. Näin viikonlopun PAX West -messujen kunniaksi peli tulla tupsahti niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin Switchillekin noin 30 euron hintaan.

Konsoliversiosuunnitelmista tiedettiin jo hieman ennakkoon, mutta varsinaista päiväystä konsolijulkaisulle ei missään vaiheessa ole kerrottu. Switchin ja PlayStation 4:n tapauksessa julkaisu on vielä erikoinen siinä mielessä, ettei kyseisillä alustoilla ole omaa varhaisjulkaisuohjelmaansa.

Risk of Rain -sarjasta vastaavan Hopoo Gamesin mukaan konsoliversioita koskevat kehityssuunnitelmat mukailevat laajalti pc-versiota, mitä nyt pc-versioon saatava sisältö tulee konsoliversioihin kevyellä viiveellä. Konsolikäännöstyöstä kun vastaa erikseen seattlelainen PlayEveryWare.

Samaan syssyyn alkuperäinen Risk of Rain on ilmestynyt Xbox Onelle. Switchille se saatiin vuosi sitten ja PS4:lle peräti pari vuotta sitten. Alkuperäinen peli oli vahvasti satunnaisuuteen ja lopulliseen kuolemaan nojannut 2D-räiskintä, kun kakkososa vuorostaan siirtsi idean 3D-maailmaan,

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.