Satumainen roolipelihitti saa jatkoa Euroopassa – myös Dr. Marion länsipaluu vahvistui / Uutiset / pelaaja.fi

Satumainen roolipelihitti saa jatkoa Euroopassa – myös Dr. Marion länsipaluu vahvistui

1.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

3DS-roolipeli Bravely Second: End Layer on saapumassa virallisesti länteen. Jatkoa lähes vuoden takaiselle Bravely Default -roolipelille tarjoava uutukainen saadaan sekä Euroopassa että Amerikassa kauppoihin ensi vuonna.

Bravely Secondin julkaisusta lännessä vaikuttaisi vastaavan jälleen Nintendo, joka teki tänään maanantaina myös kokonaisen joukon muita pienempiä paljastuksia. Näiden joukkoon lukeutui vahvistus sille, että uusi Dr. Mario -peli Miracle Cure saadaan 3DS:lle Euroopassa 11. kesäkuuta ja että uusi Chibi-Robo: Zip Lash -peli on matkalla 3DS:lle marraskuussa.

Myös sunnuntaina paljastetun Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Gamesin on nyt vahvistettu saapuvan lännessä sekä 3DS:lle että Wii U:lle. Julkaisuajankohtaa pelille ei vain ole vieläkään annettu.

Splatoon-uutisiakin on tänään saatu. Nintendo on ilmoittanut, että se on tiistaina aikeissa tuoda peliin ilmaiseksi legendaarista Zapper-asetta muistuttuvan tuliluikun, minkä ohella peli saa myös kokonaan uuden Port Mackerel -kartan. Myös Ranked Battle -tila avautuu samalla Splatoonin moninpelipuolella.

Vahvistus on nyt saatu myös sille, että Level 5:n 3DS-peli Little Battlers eXperience on matkaamassa marraskuussa 3DS:lle. Kyseessä on pienoisrobottien keräilyyn ja taisteluttamiseen pohjautuva toimintapeli, jossa robottien muokkaus on erityisen suuri osa kokemusta.

Tarkemman katsauksen julkistuksiin voi ottaa Nintendom amerikkalaisesta Micro Direct -verkkolähetyksestä.

Lähde: Nintendo of Europe

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Bravely Second kelpaakin hyvin, kunhan vain ottaisi ensimmäistä osaa persoonallisemman otteen. Niin, ja hoitaisi lopetuksen kunnolla.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Bravely second vasta 2016...huoh. Ykkönen oli kyllä silkkaa parhautta alusta loppuun vaikka monen mielestä peli muuttuu ihan paskaksi nelos chapterin jälkeen.

Käyttäjän Luffy kuva
Luffy

Bravely Default on kyllä 3DS:n paras peli, hieno uutinen!

Nostoja