Scarface - Arpinaama PSP:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Scarface - Arpinaama PSP:lle

1.08.2006 // Kirjoittanut: Riot
8

Vivendi julkaisee Scarface: Money. Power. Respect -pelin PSP:lle syksyllä. Kerroimme PSP-versiosta lyhyesti toukokuun Pelaajassa, jossa käsiteltiin PS2:lla ja Xboxille lokakuussa julkaistava Scarface: The World is Yours -toimintapeli.

Siinä missä edellä mainittu peli on Grand Theft Auto -klooni, PSP-peli on strategiapeli, joka sisältää elokuvan "inspiroimia" toimintakohtauksia. Tarkoitus on vallata Miami takaisin alue kerrallaan ja nostaa Tony Montana takaisin kaupungin ykkösgangsteriksi. Yksinpelattavan tarinapelitilan lisäksi tarjolla on neljän pelaajan lähiverkossa pelattava moninpeli.

Scarface: Money. Power. Respect julkaistaan lokakuussa.

sf_psp_070306_003.jpgsf_psp_070306_002.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jättäisivät klassikkoleffat rauhaan. Johan se nähtiin kuinka kävi Kummisedänkin kanssa.

Käyttäjän Vinski kuva
Vinski

Minä olen saanut sellaisen kuvan, että Kummisetä olisi ihan onnistunut peli?

Noh, eniveis katsotaan mitä tästä nyt tulee, mutta toivotaan, ettei nimi pilaa peliä. Money, Power, Respect tuo nimittäin mieleen jonkun gangstarapper-pelin.

Käyttäjän Santos kuva
Santos

Kummisetä OLI ihan onnistunut peli, jos "ihan onnistunut" riittää sen kuvailemiseen. Mutta tämä PSP -Arpinaama epäilyttää vähän. Tällaisen pelin änkeäminen pikkupleikkarille haiskahtaa rahastukselta. Hyvä sentään, että muotoilivat peliä hiukan PSP:lle sopivammaksi sen sijaan, että olisivat kääntäneet isojen konsolien version suoraan. Onhan se jo nähty useaan kertaan, että kuinka siinä käy.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei nyt viitsitä kaunistella asiaa, Kummisetä oli hirveää sontaa. Runko ihan kunnossa, mutta kokonaisuus oli kammottava. Tähän vielä kun yhdistetään todella upean elokuvatrilogian maineella ratsastaminen, niin EA:n sopisi hävetä.

Ja sehän on selvää, että Arpinaamasta tehdään peli nimenomaan gangstarapin ansiosta. Leffahan kuuluu puhelaulajien suosikkeihin, ja sen tietävät kaikki wannabe-suomigangsteritkin.

Hyvä idea kuitenkin tuo että PSP:llä nähdään strategisempi pläjäys. GTA-kopioita ei tarvita yhtään enempää kuin Rockstar ehtii tuottaa.

Käyttäjän Riot kuva
Riot

Varmasti monille pelaajille GTA-kopiot ovat tervetulleita. Godfather ei suinkaan ollut huono peli.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

strategi on oikeesti iha täyttä paskaa!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

strategia*

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

yfechat haokxigry uxyfgqn gynjk xiye vgjch qpmfkczon

Nostoja