SCi ja Eidos Laran voimin uuteen nousuun / Uutiset / pelaaja.fi

SCi ja Eidos Laran voimin uuteen nousuun

19.05.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
1

Englantilaisjulkaisijarypäs SCi/Eidos on noussut taloudellisesti herkästä tilanteesta vankempaan asemaan. Siinä on auttanut Tomb Raider -sarjan viimeisimmän osan, Legendin, hyvä myynti. Tomb Raider Legend on myynyt 2,6 miljoonaa kopiota. Samaan tulokseen ei ole yltänyt samalla aikavälillä yksikään aikaisempi Lara Croft -seikkailu.

Toiselta kovan luokan panostukselta, IO Interactiven Hitman: Blood Moneylta, toivotaan samantasoista menestystä. Sen ei pitäisi olla utopistinen tavoite, vaikkei Blood Money olekaan sisältönsä johdosta samoissa määrin massamarkkinoille soveltuva teos. Blood Moneyn arvostelu on luettavissa Pelaajan ja PCpelaajan seuraavista numeroista.

Myöhemmin tänä vuonna julkaistaan myös PS2:lle ja Xboxille Urban Chaos sekä Championship Manager 2006/07 sekä Legendin DS-, GameCube- ja GBA-versiot. Ne saattavat nostaa osaltaan julkaisijoiden tulosta.

Uutinen ei ole järin merkittävä kuin siinä mielessä, että on aina mukava nähdä hyvien pelien myyvän hyvin. Valitettavan usein käy niin, että hyviä arvosanoja kerännyt peli hukkuu muun tarjonnan joukkoon. Näin on käynyt esimerkiksi Psychonautsin ja Oddworld Stranger’s Wrathin tapauksissa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei yhtään kommenttia?! No tässä eka kommentti sitten kommentti lähes kolme vuotta uutisen ilmestymisen jälkeen: Hitman ftw!