Scifi-pelisarjojen klassikko Elitea kenties vielä moderneille konsoleille / Uutiset / pelaaja.fi

Scifi-pelisarjojen klassikko Elitea kenties vielä moderneille konsoleille

14.07.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Klassisen Elite-sarjan uusi joukkorahoitettu osa Elite: Dangerous ei välttämättä jää vain pc-pelaajien iloksi. Eurogamerin haastattelussa pelisarjan luoja David Braben on hyvin suoraan ilmaissut, että konsoliversio pelistä olisi jotain, mitä hän haluaisi erityisesti saada vielä aikaiseksi.

– En halua tehdä jotain, joka voitaisiin tulkita julkistukseksi, mutta olisimme typeriä, jos emme tukisi muita alustoja konsoleja myöten, kehittäjäveteraani kertoi.

Brabenin mukaan konsoliversion tekoa voi jo helpottaa monilta osin se, miten monipuolisia grafiikkaoptioita kehittäjä Frontier Developments on peliinsä tehnyt. Yhtiön pyrkimyksenä on ollut saada peli toimimaan mahdollisimman laajalla pc-kannalla ja näin ollen pelin muovaaminen täysin konsolisopivaksi ei pitäisi olla ongelma. Tässä auttaa suuresti myös se, että Elite Dangerous on rakennettu saman pelimoottorin varaan kuin Xbox Onen tuore Zoo Tycoon.

Ennen kuin Braben kumppaneineen miettii enempää kuitenkaan konsoleita, on Frontier keskittynyt täysin pelin Windows-version viimeistelyyn. Senkin jälkeen edessä on vielä jo luvatun OS X -version työstö.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja