Ubisoft saattoi lopettaa hiljattain Starlink-pelissä toimivien fyysisten figuurien tuotannon, mutta se ei tarkoita, että peli itse olisi vielä valmis vaipumaan unohduksiin. Ensi viikolla 30. huhtikuuta peliin julkaistaan iso ilmainen Crimson Moon -laajennus, minkä myötä peli saa vielä pc-versionkin.

Tuoreella lisärillä Starlink-seikkailut kasvat uudella pelialueella, joka tuo mukanaan tietenkin lisää tarinatehtäviä ja viikottaisia haasteita. Se samalla muovaa pelattavuutta muutenkin monipuolisemmaksi, sillä tarjolla on esimerkiksi mahdollisuus ajaa kilpaa omilla hävittäjillään.

Hajanaisia maksullisia lisukkeita tuodaa myös tarjolle. Tätä puolta edustavat kolme uutta hävittäjää, 11 aseosaa ja viisi kappaletta uusia pilotteja. Näiden myynti tapahtuu yksinomaan digitaalisessa kuosissa. 

Switch-version omistajille on luvassa vielä hieman ylimääräistä koettavaa. Tarjolle tuodaan nimittäin lisää Star Foxin ja tämän kavereiden tähdittämiä tarinatehtäviä.

Pc-version laitevaatimukset ovat nähtävissä ohessa. Myös pc:llä peli tukee fyysisten Starlink-figuurien käyttöä, kunhan hallusta löytyy vain kiinnitysosa joko Xbox One- tai DualShock 4 -ohjaimeen.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa