Se ei kauaa kestänyt – toimintaroolipeli Magic: Legends lopetetaan / Uutiset / pelaaja.fi

Se ei kauaa kestänyt – toimintaroolipeli Magic: Legends lopetetaan

30.06.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Magic: Legends, Magic, Perfect World, Cryptic Studios, Cryptic, ARPG, sulku

Magic: The Gatheringin pohjalta rakennettu toimintaroolipeli Magic: Legends ei näekään koskaan virallista julkaisua. Cryptic Studios ja Perfect World Entertainment ovat ilmoittaneet, että pelin kehitys on päätetty lopettaa ja näin ollen sen beta-palvelimet suljetaan 31. lokakuuta.

– Visiomme Magic: Legendsista ei osunut kohteeseensa, mutta olemme ylpeitä saavutuksestamme. Kiitokset Wizards of the Coastille että saimme tuoda mittavan Magic: The Gathering multiversumin laajalle yleisölle ja tutkia uusia näkökulmia toimintaroolipelien genressä. Opimme useita arvokkaita asioita ja käytämme niitä hyödyksemme parantaaksemme Cryptikin tulevia kehityshankkeita, pelin tuottaja Steve Ricossa selittää.

Sulkemisen myötä Perfect World on luvannut hyvittää kaikki ostokset, joita pelaajat ovat tehneet Magic: Legendsin parissa. Sen sisäinen kauppa suljetaan samalla oikean rahan käytön osalta, joskin asioita voi silti ostaa pelin sisäistä Aether-valuuttaa käyttäen.

Magic: Legends aloitti avoimen pc-betansa aiemmin maaliskuussa. Peli oli myös määrä saada konsoleille.

Lähde: Magic: Legends (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

En ole oikeastaan yllättynyt tästä päätöksestä. Itse ehdin pelata kyseistä peliä yhden päivän ja totesin, että se ei ole minulle. Varmasti eri kehitystiimin käsissä MTG:stä olisi voinut saada ihan toimivan kokonaisuuden.