Se elää taas! Yllätyspäivitys palautti verkkopelin Star Wars: Empire at Wariin / Uutiset / pelaaja.fi

Se elää taas! Yllätyspäivitys palautti verkkopelin Star Wars: Empire at Wariin

2.09.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Strategiakehittäjä Petroglyph ja Disney ovat julkaisseet yllättäen uuden päivityksen Star Wars: Empire at Wariin. Päivitys ei ole edes mikään mitätön, sillä se palauttaa virallisen moninpelituen takaisin yli 11-vuotiaaseen reaaliaikanaksutteluun.

– Olemme saaneet hurjan määrän pyyntöjä palauttaa moninpelitoiminnallisuuden Star Wars: Empire at Wariin. Pelin fanikunta on vain kasvanut ajan myötä ja yhtäaikaisten pelaajien määrä pysyy edelleen vahvana, joten koimme, että meidän piti tehdä tämä uskollisille faneillemme, Petroglyphin vetäjä Chuck Kroegel kertoo.

Empire at War menetti verkkopelinsä monen muun pelin kanssa vuonna 2014, kun GameSpy-verkkopalvelu veti seinästä kaikki moninpelipalvelimensa. Uudella päivityksellä peli on saanut samalla virallisen Steam Workshop -tuen ja muutamia korjauksia grafiikkabugeihin ja suorituskykyyn.

Lähde: Steam, Disney

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ihan jees. Genrekin polttelee taas kovasti. Juuri tänään tuli pelattua StarCraftia ekaa kertaa 17 vuoteen. Tuli nokkaan aika pahasti jopa koneelta. Ei oo enää CPS lähelläkään sitä tasoo kun sillon nuorena.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Ihan kiitettävä asiakaspalvelu näinä pimeinä aikoina.

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

Seuraavaksi palauttakaa UT2004