Se elää vielä! Biomutant palasi julkisuuteen yhdeksän minuutin videolla / Uutiset / pelaaja.fi

Se elää vielä! Biomutant palasi julkisuuteen yhdeksän minuutin videolla

26.06.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Biomutant, THQ Nordic, pelikuva, Experiment 101

THQ Nordicin ja Experiment 101:n Biomutant-toimintapeliä ei ole näkynyt juuri julkisuudessa toviin, mutta nyt hiljaiselo on rikottu uudella reilut yhdeksän minuuttia kesktävällä pelikuvatrailerilla.

Videon pituus tulee laajalti sen pyrkimyksestä esitellä Biomutantin monia eri osa-alueita kerralla. Luvassa on niin hahmoja, toimintaa, pelimaailman tutkiskelua, ajoneuvojen käyttöä, pomotaisteluja kuin sankarin varusteluakin. Päähahmon mutaatioiden myötä muuttuvasta ulkoasustakin saadaan viitteitä.

Tuoreessa IGN:n haastattelussa pelin luova vetäjä Stefan Ljungqvist on lisäksi luvannut, että Biomutant käy parhaillaan läpi kehityksensä loppuvaiheita. Minkäänlaista julkaisuajankohtaa sille ei ole silti vielä saatu.

Tulossa Biomutant on pc:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Nykyään ei voi luottaa siihen että gameplay-video sisältää oikeaa pelikuvaa, mutta tässä tapauksessa uskon sen pitävän paikkansa. Etenkin kun tuo iso kilppari nousee maasta, sen lisäksi että tassut ja pää vaan leijuvat maasta ja sen sisään hassusti, ympäröivä ruohikko pop uppailaa ja katoaa tuon tuosta. Kumpikaan ei haittaa minua vaikka se tapahtuisi lopullisessa pelissä, otan hyvän pelattavuuden graaffisen epätäydellisyyden kanssa, kiillotetun AAA-kakkapelin sijaan.

"When we are happy with it", on mukava nähdä että julkaisija antaa kehittäjälle mahdollisuuden kehittää peliä niin kauan kun haluaa. Kuvamatskua katsellessa näkee että peli on studion intohimon hedelmä ja unelmaprojekti, peli huokuu persoonallisuutta ja en malta päästä pelaamaan sitä. Edelleen (IMO) tämän vuoden odotetuin peli!