Se tapahtuu sittenkin – Uncharted-elokuvan kuvaukset alkavat näillä näppäimillä / Uutiset / pelaaja.fi

Se tapahtuu sittenkin – Uncharted-elokuvan kuvaukset alkavat näillä näppäimillä

21.02.2020 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
23
Tom Holland

Pitkään tekeillä olleen Uncharted-elokuvan kuvaukset ovat käynnistymässä noin neljän viikon kuluttua, kertoo päätähti Tom Holland. Elokuva on tähän mennessä kokenut jo kuusi ohjaajavaihdosta, ja elokuvan kohtalo on ollut epävarma. Viimeisimpänä projektin jätti Travis Knight (Bumblebee). Tämänhetkisen tiedon mukaan elokuvan ohjaa Zombieland ja Venom -ohjaaja Ruben Fleischer.

Elokuva on ollut tuotannossa jo vuositolkulla. Tom Holland kiinnitettiin Nathan Draken rooliin kolme vuotta sitten. Mark Wahlberg sen sijaan roolitettiin Draken oppi-isäksi, Sullyksi, viime vuoden lopulla.

Holland kertoo uutuuselokuvansa, Eteenpäin, ensi-iltagaalassa Uncharted-elokuvan kuvauksien alkavan neljän viikon kuluttua, kehuen samalla käsikirjoitusta yhdeksi parhaista lukemistaan. Myöskään Wahlberg ei välty tähden kehuilta, vaan Holland kutsuu hänen Sullyaan "mahtavaksi".

Elokuvan oli tarkoitus ilmestyä tämän vuoden jouluna, mutta Sony siirsi ensi-illan vastikään tulevan vuoden keväälle.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Jos leffa oltaisiin saatu silloin joskus 10 vuotta sitten kuvattua niin olen edelleen sitä mieltä että ainoa oikea henkilö Nathan Draken rooliin olisi ollut Joe Flanigan aka Stargate Atlantiksen John Sheppard. Nykyään olisi jo tietenkin liian vanha/tuntematon siihen rooliin, mutta Tom Holland sen sijaan on aivan liian nuori ja häneltä puuttuu se Draken olemus.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn
Lainaus Balnazzard

liian vanha/tuntematon siihen rooliin, mutta Tom Holland sen sijaan on aivan liian nuori ja häneltä puuttuu se Draken olemus

Olihan suurin osa Kostajistakin täysin tuntemattomia kun aloittivat hahmojensa näyttelemisen ja nyt maailman kuuluja. Ei sillä tuntemattomuudella ole kauheasti väliä. Jostainhan jokainen kuuluisa näyttelijä on ponnistanut. Oliko kukaan kuullutkaan Joaquin Phoenixista ennen Jokeria?

Elokuva keskittyy nuoreen Nathan Drakeen, joten ei ole liian nuori.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus DuskTillDawn

[quote="Balnazzard"]liian vanha/tuntematon siihen rooliin, mutta Tom Holland sen sijaan on aivan liian nuori ja häneltä puuttuu se Draken olemus[/quote]

Olihan suurin osa Kostajistakin täysin tuntemattomia kun aloittivat hahmojensa näyttelemisen ja nyt maailman kuuluja. Ei sillä tuntemattomuudella ole kauheasti väliä. Jostainhan jokainen kuuluisa näyttelijä on ponnistanut. Oliko kukaan kuullutkaan Joaquin Phoenixista ennen Jokeria?

Elokuva keskittyy nuoreen Nathan Drakeen, joten ei ole liian nuori.

Itseasiassa oli (Gladiatorin nyt ainakin on varmasti moni nähnyt ja muistaa hänet siitä), mutta joo muuten samaa mieltä

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus
Lainaus

Oliko kukaan kuullutkaan Joaquin Phoenixista ennen Jokeria?

Minkä kiven alla sä olet oikein asunut?

Käyttäjän Ravenwood kuva
Ravenwood
Lainaus DuskTillDawn

Oliko kukaan kuullutkaan Joaquin Phoenixista ennen Jokeria?

Veikkaan että kaikki muut paitsi sinä.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine
Lainaus Balnazzard

Jos leffa oltaisiin saatu silloin joskus 10 vuotta sitten kuvattua niin olen edelleen sitä mieltä että ainoa oikea henkilö Nathan Draken rooliin olisi ollut Joe Flanigan aka Stargate Atlantiksen John Sheppard. Nykyään olisi jo tietenkin liian vanha/tuntematon siihen rooliin.

Näyttelijöissä sen ikääntymisen huomaa helpoiten ja sitä jos mitä tunnutaan eniten kyttääävän nykysin. Itselläni on sama juttu Karl Urbanin suhteen, että jos eivät oikeasti ala tekemään nyt jatkoa Dreddille, mies alkaa olemaan parin vuoden päästä vähän liian vanha rooliinsa. 30-40 ikävuosien aikana muutos ei ole valtava, mutta 40-50 ikävuosien välillä jo selvästi kaikissa tapahtuu.

Ja kyllä Joaquin Phoenix oli itselleni tuttu Walk the Linestä ja tehnyt paljon näkyviä rooleja. Ehkä muuten miehestä ei niin kamalasti kirjoiteta kuten vaikkapa Tom Cruisesta tai Brad Pittistä, joten varmasti nyt Jokerin myötä moni hänet noteeraa ihan eri tavalla.

Käyttäjän renebauman kuva
renebauman

Käsittämätöntä kyllä, jos ei Joaquin Phoenixista ole kuullut ennen Joker leffaa. Ollut n. 20v Hollywoodin isoja tähtiä.. Aika kuplassa on saanut elää, jos ei kaverista ole ennen kuullut..

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Taitaa olla mestarillisesti kräftätty trolli vaan ettei Joaquin Phoenixistä ois kukaan kuullu tai että Avengers jengi ois jotain nobodyja ollu ennen roolejansa. Mutta joo, vähän erikoinen valinta on Hollandi hommaan mutta karismaattinen sympaattisen olonen näyttelijä ja aina vähän pilke silmäkulmassa joten kyllä pienellä mielikuvituksella ton näkee nuorena Nathan Drakena. Sonic leffa ilmeisesti saanut (pelileffamittarilla) tosi hyvän vastaanoton joten sopiikohan joskus tulevaisuudessa odottaa näistä etteivät ole täyttä paskaa. Jännä, what a time to be alive.

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Hiljaa hyvä tulee. Edes ensimmäinen ja toinen maailmansota ei kestänyt näin kauaa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus

Uncharted-elokuva laittaa filmin rullaamaan.

Ootteko varmoja, että se kuvataan filmille?

Lainaus Augustus

[quote]Oliko kukaan kuullutkaan Joaquin Phoenixista ennen Jokeria?[/quote]

Minkä kiven alla sä olet oikein asunut?

Niinpä. Itselläni tuli ainakin heti mieleen Gladiaattori.

Nostoja